čtvrtek 2. března 2017

Elektrický sporák za odvoz

Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Daruji za odvoz elektrický sporák značky AMICA. V perfektním stavu, cca roku starý, plně funkční.


Jedná se o klasický čtyřplotýnkový elektrický sporák s troubou. Amica se čtyřmi plotýnkami a elektrickou troubou. Plotýnky jsou plně funkční, trouba už příliš nehřeje, tedy na pečení to není, vaření je bez problému.


Ten můj mi odchází a vzhledem k současné krizi je mi dobrá každá koruna. Děkuji všem dobrým lidem za případnou nabídku a. Hledám za odvoz to skleněné kol. Nemohu ho vyzkoušet, protože na chatě nemám uzpůsobenou elektřinu k tomu. Je už dost opotřebovaný, ale ještě funguje. Je to spíš pro někoho jako dočasné řešení.


My ho dostali také za odvoz a ještě rok nám sloužil. K vyzvednutí v obci Přišimasy od 21. Jedna plotýnka nefunguje ale jinak je plně funkční a plně věřím že ještě někomu poslouží.


Tlakoměr s příslušenstvím Funkční, jenom chybí pár pixelů Bude potřeba opravit Za 6ti pack plech Plzeň. Poptávám touto cestou starší, ale funkční elektrický sporák. Za případnou nabídku předem děkuji.


Stáří asi deset let, ale skoro vůbec nepoužívaná, železa zeshora na sporáku jsou ve skvělém stavu, vnitřek je jak nový. Sporák plynový s elektrickou troubou. Mora, plotýnky funkční, trouba elektrická. Starší a nepotřebné elektro já ještě využiju. Kombinovaný sporák - plyn, elektrina (rúra elektrická) Rúra už pečie slabšie, možno stačí opraviť termostat, platničky o. Hľadáte veci za odvoz ? Veci za ktoré nemusíte platiť alebo sa potrebujete zbaviť starých vecí, ktoré vám je ľúto vyhodiť alebo sa vám to nechce ani len odvážať.


K dispozici je řada funkcí jako: rozmrazování, gril, minutka, horký vzduch nebo spodní ohřev. Důvodem je vyhořelá svorkovnice. Při zakoupení nové svorkovnice bude plně funkční.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Darujem pracku, chladničku kombinovanú a sporák sk.


Na opravu nebo na náhradní díly. Pračka do poslední chvíle fungovala. Jde zapnout, jde i nastavit program.


Po spuštění programu jde slyšet že čerpadlo sepne (ozve se cvaknutí čerpadla). Nemátevniekto mobil na darovanie môj sa mi pokazil a keďže je situácia aká je nemám si ako teraz kúpiť novy a keďže bývam sama nemám byť ako v kontakt. Prosím nemá niekto mobil na darovanie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky