pondělí 13. března 2017

Gril a udírna v jednom

O extrémně všestranný gril , který však slouží také jako pec a udírna. V grilu-peci Big Green Egg používáme dřevěné uhlí. Je zde však také možnost nepřímého grilování, a tak můžete zabránit odkapávání štáv z masa do ohně. Seidl Věroslav autor Na ukázku, níže představuji zdarma cca třetinu zprávy.


Na konci se dovíte, jak zaplatit.

A když zaplatíte, budete moci zprávu dočíst do konce, neboť vám mailem pošlu celou a stanete se majitelem informací jak dělat jen zlaté klobásy, prvotřídní. Seznamte se s multifunkční venkovní kuchyní. Toto „velké zelené vejce disponuje rozsáhlými možnostmi v oblasti grilování, pečení ale i uzení.


Multifunkční zařízení - udírna , gril , lávový kámen, a gulášový kotlík v jednom. Výborná sestava - ocení každý, kdo rád maso na všechny způsoby. Lze i udit ryby, sušit ovoce.


Není to jen obyčejný gril.

Je to trouba, hrnec, udírna , ohniště, pánev, pracovní stůl v jednom. Starodávný princip byl mnohem později zdokonalen v Americe, kam se dostal po II. V zemi se silnou tradicí barbeque si „kamada“ získala obrovskou popularitu, ale původní.


Modern Agriculture Around The World - Duration: 10:19. Zahradní gril a udírna v jednom! Už dlouho toužíte po domácích uzeninách a nechcete stavět rozměrné udírny, které jen těžko přenesete? Nejedná se totiž jen tak o nějakou udírnu, ale hned multifunkční. Zabijte dvě mouchy jednou ranou a při koupi grilu si pořiďte rovnou takový, který umí i udit.


Takové grily „dva v jednom“ jsou praktické a ušetří nejen místo ve vaší garáži, ale také peníze ve vaší peněžence. Snadno si budete moct dopřát grilované i uzené pochoutky, přesně podle svého gusta. Udírna a gril v jednom – venkovní kuchyně je na světě. Pokud rádi grilujete i udíte, je pro vás gril s udírnou jasnou volbou.


Díky jeho multifunkčnosti se z části vaší zahrady stane rázem perfektní venkovní kuchyně, kde můžete připravovat chutné, šťavnaté a zdravé pokrmy. Zároveň tak připravíte zlatavá kuřecí křidélka, křupavou zeleninu i aromatickou uzenou šunku. Gril i udírna v jednom.

Právě uzení je to, co dělá tento gril výjimečným. Udírna je vytápěna dřevěným uhlím a poskytuje možnost uzení masa, ryb, a také. Jako jedni z mála v ČR se zabýváme výrobou krbů a udíren na zakázku. Dokážeme splnit požadavky na tvar, vzhle originální povrch a umístění krbu nebo udírny.


Pomůžeme vám zrealizovat vaši představu a hotový krb či krboudírnu poté dopravíme a postavíme přímo u vás na zahradě. Zároveň můžete připravovat více pochutin a své hosty zajisté překvapíte. Mladou značku Cattara založila a na český trh přinesla parta nadšenců do. V této zakázce jsme vytvořili funkční krb, udírnu a gril v jednom provedení. Přáním našeho zákazníka bylo grilování a uzení v krbu současně.


Vytvořili jsme tedy dvě komory - horní komora je určena pro uzení a dolní pro. Dobry den, chtel bych si svepomoci postavit krb s udirnou v jednom. Nasel jsem inspiraci na udirnu a chtel jsem se zeptat zda bych to mohl pouzit i jako gril pokud bych si to vse udelal svepomoci? Tzn me napadlo dat nad pruduch jen kovovou vanu na grilovaci uhli a normalne nad to mrizku na grilovani. A pokud bych chtel udit, tak bych jen vytahl.


Vlastnosti grilů Big Green Egg. Tento gril mi vyhovuje, protože rádi udíme a na chalupě kam jezdíme s rodinou tam udírna není. Umožní Vám totiž doma udit, grilovat i opékat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky