pátek 17. března 2017

Dezinfekční čtverečky

Dezinfekční čtverečky

Výrobek je určen k jednorázovému použití. Abychom vám usnadnili rozhodování, zobrazujeme také recenze tohoto produktu z e-shopu MojaLekáreň. Dezinfekční čtverečky k čištění kůže Snažíme se poskytovat služby v co nejvyšší kvalitě, proto naše stránky využívají technologii cookies. Většina internetových prohlížečů je automaticky nastavena tak, aby byly soubory cookies příjímány. CUTASEPT G, dezinfekční prostředek na kůži s barvivem,.


ALKOTIP ECO, alkoholové čisticí čtverečky , x mm, jednotlivě balené, 2ks. ALCOHOL PADS - dezinfekční čtverečky 1ks. Dezinfekční jednotlivě balené čtverečky napuštěné alkoholem k ošetření kůže před vpichem, například před krevními odběry, apod. Zvlhčené tampony k dezinfekci pokožky před injekcí. IXOsafe 10ml pro bezpečné odstranění klíšťat.


Mikroemulze na odstranění klíšťat. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt Webcol- dezinfekční čtverečky napuštěné 2ks. Alcohol Preps dezinfekční tampony - čtverečky 100ks.


Otevřené a takřka plné balení (původně 2ks) dezinfekčních čtverečků, dosud v záruce. Nové inzeráty v kategorii (Ostatní) Daruji vánoční klíčenku. Zdravotnický prostředek tř. Braun za akční ceny #128176;. Další slevy léčiv a zdravotnických pomůcek na Kupi.


Kosmetický prostředek - čisticí prostředek kožní. Zde se nacházíte: Heureka. Jednotlivě balené čtverečky napuštěné alkoholem pro dezinfekci kůže před vpichem ( isopropyl alkohol). Vážení zákazníci, naše firma v současné době dodává zboží pouze poskytovatelům zdravotní péče, zdravotnickým zařízením a stálým zákazníkům. Povrchové a nástrojové dezinfekce účinkují velmi rychle a nanášejí se jednoduše pomocí rozprašovače.


Dezinfekční čtverečky

Dezinfekční účinky vykazuje peroxid vodíku, který je ale nevhodný do otevřených ran. Dále se používají přípravky s obsahem kvartérních amoniových solí, jódu, kyseliny borité nebo některá oxidační činidla (hypermangan). Kromě ošetření rány je důležité ošetřit také její okolí.


Pokud ale budete vyjíždět na výlety a cykloturistiku, praktické budou i dezinfekční čtverečky , které lze jednotlivě koupit v lékárnách. Rozhodně dezinfekci neváhejte použít, kdykoli odstraňujete přisáté klíště. Stejně tak, pokud vás štípne komár a svědí to, že si to místo rozškrábete. Katetry-cévky s balónkem Katetry-cévky bez balónku Sady cévkování Gely na katetrizaci Nádoby - sáčky na moč Urinální kondomy Uzávěry kate.


Gelová forma alkoholového dezinfekčního přípravku pro hygienickou dezinfekci kůže. Popis Dezinfekční gel s vůní citrónu. Lavosept je alkoholový dezinfekční přípravek ve formě čirého gelu, který obsahuje i zjemňující a hydratační přísady, které zabraňují vysoušení a podráždění pokožky.


Pur-Zellin Box bez náplně. Plastový zásobník na buničinové čtverečky nebo obvazový mull (mullro) v rolích. Infúzní lahev s fyziologickým roztokem zahřátým na teplotu těla, infúzní převodová souprava, dezinfekční roztok, čtverečky buničiny, infúzní stojan, slabší rektální rourka, nůžky, leukoplast, ostatní pomůcky jako ke klyzmatu očistnému.


Postup: Příprava nemocného.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky