pondělí 20. března 2017

Dortové formy levně

Formy na dorty bez dna se vyrábějí v různých tvarech z pevných materiálů, které krásně vytvarují Váš zákusek. Výhodou těchto forem je jejich skladnost. Vybírat můžete z klasických českých forem, vyrobených z potravinářského pocínovaného plechu, které jsou opravdu hodně hluboké, anebo z forem od firmy Wilton , která vyrábí speciální 2D a 3D formy.


Za výbornou cenu si můžete koupit dortové formy z ručně vybraných kvalitních produktů. Nabízíme ty nejlepší dortové formy z desítky českých obchodů.

V našem eshopu můžete vybírat z téměř 1druhů dortových forem, 4druhů vykrajovátek, velkého množství vyklápěcích formiček a různých doplňků. Zatočte s nafukujícím se těstem! K tomu Vám poslouží tento šikovný řetízek do dortové formy od Blancheporte! Je praktičtější než volné kuličky, protože se snadněji vyndá. Zdokonalte své pekařské umění produkty od Blancheporte!


Nabízíme nejen praktické rozkládací kovové formy s antiadhezním povlakem, ale i žáruvzdorné silikonové formy na dort. Ty se hodí zejména pro přípravu kulatých nebo čtvercových dortů. S našimi formami žádný dort nepřipálíte a zároveň se vám budou hodit i na přípravu moučníků různých velikostí.

Jedlý papír je fenomén moderní doby. Jde o nejrychlejší a přitom nejvíce oblíbený způsob zdobení dortů. V kombinaci s potahovací hmotou a lahodným krémem dosáhnete vysoce efektního výsledku za minimální náklady oproti zakoupení stejného dortu v cukrárně. Podívejte se na produkty seřazené podle ceny od nejlevnějšího v kategorii levné dortové a koláčové formy Zboží seřazené dle prodejnosti od nejvíce po nejméně prodávané najde v kategorii nejprodávanější, nejlepší dortové a koláčové formy Produkty řazené dle hodnocení uživatelů od nejlepšího najdete v dortové.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Těsto nalijeme do vymazané a vysypané formy.


Je dobré nalévat těsto směrem od krajů do středu, hlavně u korpusu. Netvoří se pak uprostřed kopeček. Pokud děláme těsto kakaové, dáme kakao na úkor mouky. Takže pokud dáme lžíce kakaa, mouky lžíce odebereme. Vyhneme se tak tuhé buchtě.


Podobné fráze na Sleviste. Pečení je radost, pokud se vám pokrmy nepřichytávají, máte dostatečně velikou formu a výsledná podoba pochutiny není ohrožena jejím vyndáváním. To všechno vám usnadní námi nabízené formy ověřených výrobců jako je Felcman, IBILI a další.


V naší nabídce naleznete nejen čistě bílé klasické dortové krabice, ale také nově také krabice na dorty s potiskem, které vypadají obzvláště dobře, chcete-li dort věnovat jako dárek.

Silikonové formy Je zde 1kusů zboží. Dortové krabice, xobaly. Modelujete z fondánu a marcipánu, vytváříte jedlé krajky? Využijte našich silikonových forem pro tvoření dekorací, krajek i pro pečení.


LYOFILIZOVANÉ OVOCE, NEJLEVNĚJŠÍ OŘÍŠKY. Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky