pondělí 13. března 2017

Amica shc 5865 w

Free Shipping Available. Get Amica Appliances prices in UK. At Pricehunter you have access to millions of prducts at the lowest prices. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Veškeré informace o produktu.


Jeho prevádzkové náklady sú nízke, vďaka energetickej triede A. Všetky informácie o produkte. Sklokeramická doska je vybavená. Pro bezpečné použití vás světelné indikátory budou varovat v případě zbytkového tepla. Spotřebič je vybaven 4x Hi-light plotýnkami, takže můžete začít vařit již během několika vteřin. Díky ukazateli zbytkového tepla vždy víte, zda je plotýnka ještě teplá.


Zhasne až tehdy, pokud je zcela bezpečná pro dotyk dlaní. Jejich údržba je navíc velmi snadná. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Do you have a question about the Amica 508EE1( W )? Ask the question you have about the Amica 508EE1( W ) here simply to other product owners. Provide a clear and comprehensive description of the problem and your question.


The better your problem and question is describe the easier it is for other Amica 508EE1( W ) owners to provide you with a good. SAFETY INSTRUCTIONS Always keep children away from the cooker. While in operation direct contact with the cooker may cause burns! K č Informace v obchodě Skladem.


W Zadní kruhové topné tě. Svojou spotrebou je zaradený v energetickej triede A. K dispozícií má varnú dosku so zónami z toho 2x duálna zóna, multifunkčnú rúru a hlboký a plytký plech. Elektrický sporák Amica , který kombinuje rozumnou cenu a úspornou sklokeramickou desku se čtyřmi varnými zónami. K dispozici má dokonce i ukazatel zbytkového tepla, které můžete použít pro dokončení vaření a tím výrazně ušetřit.


Pro vaření máte k dispozici plynové hořáky vybavené pojistkami a elektronickým zapalováním v každém knoflíku. Jen do vyprodání zásob. Amica pečuje o životní prostředí a kromě nejnovějších technologií zavádí také pro ekologická řešení. Vlastnosti: sklokeramická varná deska se HiLight zónami včetně oválné a duální zóny, multifunkční trouba s grilem, ventilátorem, kruhovým tělesem a otočným rožněm, energetická třída A, displej, katalytické samočistící desky a Ta programátor.


Stačí tak ochutit, napíchnout a pak už jen sledovat, jak se tvoří dozlatova upečené kůrčička. Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR. Nakup levně v pohodlí domova. Celý popis a technické parametry.


Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Zkuste vybrané alternativní pr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky