úterý 7. března 2017

Chladící gel do mrazáku

Obklady jsou snadnou, tradiční a jednoduchou metodou k mírnění bolesti, zánětů a otoků. Studené obklady se používají na tupá zranění pohybového aparátu (podvrtnutí, pohmoždění), zejména bezprostředně po úraze, pomáhají při bolesti zubů nebo při bolestech hlavy. Hřejivé obklady ulevují od bolesti za při zatuhnutí svalů po námaze, při menstruačních.


Obsahuje chladící termo gel , takže stačí tyčinku umístit na ž minut do mrazáku a poté skrz ní rozlévat pivo, vyhlazené a také přefiltrované. Tyčinku můžete využít i pro jiné nápoje. Chladící tyčinka do piva – chiller stick zaručí kvalitu a je skvělým dárkem pro pivaře. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. CHICCO - Kousátko chladící gel zmrzlina. Kousátko bylo vyvinuto na ochlazení dětských dásní v době růstu zubů. Pokud vložíte kousátko na chvíli do ledničky (NE DO MRAZNIČKY!), bude Vašemu dítěti příjemně ochlazovat dásně rozbolavělé růstem zubů. Zchladí Vás během pár sekund a velmi snadno se používá – stačí ho namočit, vyždímat přebytečnou vodu a 3–5× napnout.


Chladící gel do mrazáku

Chladící ručník Vám poskytne perfektní osvěžení v parném létě. Ve výbavě žádného pivaře, by neměla chybět tato unikátní chladící tyčinka do piva – chiller stick. Pivo by mělo být ne jen chutné, ale také správně vychlazené a právě v tom Vám pomůže tato praktická tyčinka z nerezové oceli. Instrukce: vložte gel do mrazáku nejméně na 1. Poté jej vyndejte, vložte do látky (např.utěrka, šátek apod.) a přiložte na požadované místo.


Chladící sáček zařídí, aby jídlo ve vašem bento boxu zůstalo hezky studené (např. různé saláty, ovoce či cokoliv jiného). Stačí ho dát přes noc do mrazáku a další den přiložit dovnitř do bento boxu (kamkoliv se vejde). Váš oběd či svačina vám pak vydrží po dobu několika hodin hezky v chladu a svěží! Mrazí jen půlka mrazáku a to tak, že je vše úplně bílé omrzlé.


Já mám dobrou zkušenost s calgelem - na ty přední zoubky byl dobrý, na stoličky bych řekla už nezabíralo nic. Teď jsem ho šla koupit dopředu pro druhou dcerku, zoubky čekáme každou chvíli, a lékárnice mi řekla, že je v tom lidokain, tak nevím jestli je to úplně nejlepší volba - ten citrovital by měl být přírodní, ale otázka zase je, jestli pomůže, že. Herbacin Gel chladící na horké a těžké nohy 100ml Chladící složky mentholu, menthyl laktátu a kafru zajistí Vašim nohám dlouhou a úžasně povzbuzující svěžest. Jeho účinné látky z červených listů vinn.


Příslušenství hmotnost 720g, udržuje teplotu déle, než vložky plněné vodou nbsp;Gelová vložka Gio Style slouží k intenzivnímu chlazení potravin a nápojů. Použití je velmi snadné – vložku stačí namrazit v mrazničce a poté ji vložit do chladícího boxu nebo chladící tašky. Díky gelové náplni udrží. Chladící půllitr: Představte si půllitr s chladícím systémem. Tento půllitr má dvojité stěny, prostor mezi nimi je vyplněn rychle mrznoucím netoxickým gelem.


SoftIce 2gelový chladící polštářek Ezetil. Gelový chladicí polštářek GEL 2pro sport (zchlazení naraženin, otoků atd.) či převoz potravin. Polštářek může být nachlazen do -18°C (zůstává plastický) nebo nahřát na 60°C. Umístěte gelový polštářek do chladničky nebo mrazáku po dobu minimálně dvou hodin.


Sklenice se před použitím vloží vzhůru nohama (aby se tekutý gel rozmístil do celého půllitru) do mrazáku , kde gel rychle zmrzne v jeden velký kus ledu. Gel pak udržuje sklenici velmi dlouho studenou a pivo uvnitř taky. Speciální půllitr z akrylu (pozor není ze skla – to by mohlo prasknout při časté změně teplot) se před použitím vloží do mrazáku dnem vzhůru. Chladící vložka do přenosné chladničky 500g Vložka chladící do chladničky, 5g. Vložku je možné používat po neomezenou dobu, vždy se jen namrazí ve vašem mrazáku a poté několik hodin drží chlad ve vaší přenosné chladiniče nebo termotašce.


Jaký chladicí gel na první zuby? Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Unikátní půllitr na pivo či jiný oblíbený nápoj, který udrží Váš nápoj dlouho studený a osvěžující! Dvojité stěny půllitru jsou naplněny netoxickým, rychle mrznoucím gelem.


Nádobu tak stačí dát před použitím do mrazáku. Vybírejte si Chladící bandáže podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky