pátek 31. března 2017

Držák na skleničky na víno

V našem obchodě koupíte: kapsáře do auta, organizér do auta, držák na mobilní telefon do auta, držák na toaletní papír, držák na skleničky na víno. Držák skleniček je nezbytným doplňkem a pomocníkem především pro milovníky vína. Jak si vybrat ten správný? Proč byste si měli pořídit držák sklenic na víno ? Jedná se o doplněk, který je praktický a zároveň elegantní.


Skleničky do něj uchytíte spolehlivě tak, aby byly vždy po ruce. Určen je výhradně pro sklenice na stopce, tedy obvykle … Continue reading. K dobrému vínu neodmyslitelně patří i určitá atmosféra spojená též s kulturou jeho podávání. Chcete dodat každému okamžiku rozdělávání lahve punc výjimečnosti?


Nejvyšší čas sáhnout po elegantním držáku na víno. Závěsný dekorativní držák skleniček na víno s jedním ramenem na skleničky je vyroben z kovu barvy mědi. Tento podvěsný držák na skleničky na víno je vyroben z chromu a měří cm.


Tento luxusní dekorativní držák skleniček na víno je vyroben z nerezu v barvě patinované mědi. Držák na skleničky můžete vrutem do dřeva připevnit do skříně, poličky nebo hmoždinkou přidělat do stropu. Má šest ramen na skleničky. Flexibilní uložení až čtyř sklenic na víno či šampaňské do držáku sklenic.


Až čtyři držáky sklenic (sklenic) ve sp. Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání! Skladem u dodavatele 9 objednávek je doručeno v této lhůtě,.


Pořiďte si domácí vinotéku. Je to speciální lednice na víno. Když máte dobrý sklep, stačí regál či stojan na víno. Je libo dřevěný stojan na víno nebo spíše ten kovový? Zvolte až parametrů.


Z užšího výběru si snadněji vyberete z nabídek ověřených e-shopů. Praktický držák , do kterého zavěsíte sklenice na víno. Podle počtu sklenic ve vaší domácnosti si vyberte variantu s jednou nebo se dvěma řadami. Na vyobrazené fotografii je jasan, který je již doprodán.


Držák na skleničky na víno

Víno a sklínky nejsou součástí držáku, ale pouze dekorace! Výrobek se bude v detailech lišit, strukturou dřeva a barevným zabarvením :-). Luxusní držák na skleničky - Vernaccia (Vyrobeno z dubového sudu na víno !) Originální designový držák na skleničky vyrobený z části dubového barrique sudu, který se bude vyjímat takřka na všech místech s vinnou tématikou a doslova rozzáří vaši prodejnu, vinný sklep nebo domá.


Udělejte dojem na své hosty, pozvěte je na dobré víno a servírujte láhev vína v netradičním lasovém držáku. Držák má vyztuženou konstrukci, takže vypadá, jako by víno levitovalo. Stylový držák na víno zkrášlí Váš stůl a povzbudí každého vinaře. Lasový držák na víno je originální dárek ke stolování. Tento držák skleniček na víno z nerezi má šest ramen na skleničky na víno.


Držák na skleničky na víno

Ať už máte rádi bílé, červené nebo milujete sekt, skleničky na víno by vám doma chybět neměly. Sklenice na sekt jsou specifické svým tvarem i využitím. Sekt se podává pouze před jídlem jako přípitek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky