čtvrtek 2. března 2017

Digestoř teka

Když design potká ticho. Víc než jen domácí spotřebiče, duchovní zážitek. Nejlepší tipy a triky na vaření. Indukční a plynové varné desky, pro velmi náročné kuchaře. Digestoř - důležitý doplněk.


Platí to obvzláště v případech, kdy je kuchyň spojená s obývacím pokojem v jednu velkou. Odsávají všechny páry a zápachy, teda jinak řečeno vůne, které vznikají při varení. Známe mnoho druhů digestorů, přímo zabudované do linky, stropní nebo klasické na zavěšení na zeď.


Nejen díky tomu nabízí. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Autorizovaný eshop značky TEKA. Vybavení kuchyně od známeho portugalského výrobce - značky TEKA. Teka C1C Uhlíkový filter.


A myslím, že TEKA by byla lepší, ale ve zvonicích a tichu můžete vidět, jestli existuje SIEMENS nebo NEFF. Je vybavena halogenovým osvětlením, elektronickým časovačem s funkcí odloženého vypnutí. Možnost prodloužení záruky na roky zcela zdarma. Výrobný program TEKA tvorí šesť hlavných oblastí – výrobky pre domácnosť, vybavenie profesionálnych kuchýň, sanitárne zariadenia, priemyselné a nápojové kontajnery z ušľachtilej ocele, ako aj elektronika. Odsavače par renomované značky TEKA představují spolehlivé řešení v oblasti odvětrávání kuchyňských par.


Svým designem a robustní konstrukcí jsou jako stvořené do všech moderních kuchyní. Prodám použitou vestavnou digestoř TEKA GFH ve velmi pěkném stavu. Tlačidlový ovládací panel Osvetlenie. Nemáte s ní, prosím, někdo zkušenosti.


Jednou z nejoblíbenějších ingrediencí při vaření je čistý vzduch. Jeho téměř neomezený přísun vám zaručí výkonná digestoře, neboli odsavač par. Vařte, pečte, smažte či ohřívejte bez zbytečného zápachu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hledáte specialistu na digestoře? Vybírejte u nás, rádi vám poradíme, jak vybrat vhodný odsavač par právě pro vaši kuchyni.


Digestoř teka

Nepodceňujte výběr správného typu, máme na výběr ze stovek digestoří - komínové, rohové, rustikální. Platnost akce je omezena na platnost katalogu. Vestavný plošný odsávač par s úsporným LED osvětlením a tlačítky pro komfortní ovládání. U nás najdete nejširší sortiment výrobků od jedné značky.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Pro uplatnění reklamace nebo opravy produktů TEKA a KÜPPERSBUSCH prosím klikněte ZDE a postupujte dle pokynů.


Zapomeňte na klasické či halogenové žárovky - všechny odsavače značky Kluge jsou vybaveny LED osvětlením kuchyňské desky. Ať už se jedná o žárovky typu GUnebo speciální LED diody nebo pruhy, LED osvětlení je vždy výkonné, úsporné a trvanlivé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky