čtvrtek 9. března 2017

Cestovní presovač

Cestovní kávovar do auta na Nespresso kapsle. Stačí dolít vodu a sám připraví lahodné espresso. Za pouhé minuty káva jako z kavárny. Tento cestovní presovač jsem si vybral protože umožňuje používat také kapsle Nespresso.


Výhodou je i sklenice a vše v jedné sadě. Staresso se jednoduše používá a dělá dobrou kávu. Vychytávkou je možnost napěnit si mléko a udělat si kapučíno. Zatím vše funguje a je plná spokojenost. Je tato recenze užitečná?


Presovač na kávu je nejjednodušším způsobem, jak si každé ráno dopřát lahodný šálek oblíbené kávy. Automatické presovače s mlýnkem dokonce umí. Ať už hledáte automatické kávovary DeLonghi, Dolce Gusto, Krups nebo jiné kávovary na kapsle či zrnkovou kávu, na FAVI. Ruční kávovary Handpresso - revoluční novinka v oblasti přípravy kávy na cestách.


S Handpresso kávovary si espresso připravíte opravdu kdekoliv a kdykoliv. Získejte nyní výhodný kávový set Barista - Esperto Caffè nebo Esperto Latte a jednokilové balení kávy Barista Espresso. Kávovary, presovače, mlýnky na kávu a mnohé další skladem. Vychutnejte si voňavou kávu KDEKOLI. Espressa, kávovary, kávů a kávové kapsle, mlýnky na kávu a další přislušenství od renomovaných značek.


Připravit dobrou kávu může být pořádný oříšek. Kávu namlít, upěchovat, správně připravit. Pokud tyto postupy ovládáte, nebo chcete s přípravou experimentovat, jistě oceníte kvalitní pákový kávovar, který vám poskytne nejlepší podmínky pro rituál plný vůně a chuti. GSI cestovní presovač COMMUTER JAVAPRESS.


Ideální společník na cesty, díky kterému si připravíte oblíbený sypaný čaj nebo mletou kávu. Presovač GSI COMMUTER JAVAPRESS umožňuje svému uživateli požitek z čerstvě připraveného horkého nápoje. Tento typ kávovarů je vlastně menší variantou přístrojů, které najdete v kavárnách. Pákové kávovary představují největší množství práce a jsou proto ideální volbou pro milovníky kávy, kteří si zároveň užívají i rituál její přípravy. Handpresso je cestovní kávovar, díky kterému si můžete oblíbené espresso dopřát při každé cestě autem.


Je na konci vybaven koncovkou do klasické V zásuvky na zapalovač, proto nepotřebujete ani horkou vodu. Kávovar obsahuje zaměnitelné nástavce, díky kterým můžete pro přípravu espressa využít ESE pody nebo. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Snadná obsluha s ergonomicky nakloněným ovládacím panelem snímače s tlačítky pro přímý výběr z nerezové oceli pro cappuccino, latte macchiato, caffe latte, dlouhá káva a včetně individuální programovací funkce Moje káva Klávesa pro přímý výběr Menu Mléko pro espresso macchiato, ploché bílé, hork. Pro kávové kapsle Tassimo. Díky patentovanému systému T-Disc, si doma dokážete připravit jakýkoli nápoj. Kávovar je velice kompaktní a díky jeho červené barvě se hodí do každého interiéru. Kufry a cestovní příslušenství.


Příslušenství k jízdnímu kolu a autu. Kapslové kávovary Cafissimo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky