pondělí 20. března 2017

Kávovar lelit

V pŕístrojích LELIT naleznete POUZE kvalitní součásti a jsou montovány výhradně v Itálii. Je použito MINIMUM plastových dílů. Boilery ve všech přístrojích - i těch nejlacinějších - a páky jsou vyrobeny výhradně z mosazi.


Našou snahou je ponúknuť Vám profesionálne poradenstvo a servis produktov značky LELIT. Dôvody, prečo odporúčame práve kávovar značky LELIT.

Zrnková káva a kávovary najlepších svetových značiek. Kompletné kávové príslušenstvo na jednom mieste. Nie je to len vďaka leštenému povrchu z nehrdzavejúcej ocele, ale aj vďaka ostatným detailom, akým je napríklad manometer na meranie tlaku pary, s ktorým sa stretnete len na máloktorom inom modeli.


Sústreďuje to najlepšie z technológii a dizajnu medzi domácimi kávovarmi. Elegancia, harmonické línie a ušlachtilé. Dvouokruhový kávovar , nastavitelná teplota vody.


Hodnocení produktu:. Hlavní předností je, že příslušenství (sítko, pěchovadlo, těsnění) odpovídá profesionálním kávovarům.

Every single espresso machine has been conceived and designed to grant the optimal temperature and water pressure conditions needed for exceptional espressos. Silvia je preverená, s dostupným. Príď sa s ňou pohrať na Osvetovú a vyskúša. Jedná se o základní model z řady kávovarů značky LELIT.


Vyznačuje se především kvalitním celonerezovým provedením. Manometr a plnohodnotná páka je určena i pro modely pro profesionální použití. Kávovar má vyhřívanou plochu na šálky.


Parní tryska je nerezová a dobře se s ní manipuluje díky její pohyblivosti. Lelit Bianca PL162T je bomba! Doprajte si šálku lahodnej kávy priamo z pohodlia vášho domova. Do kanclu je taky fajn, ať třeba nespíš za stolem.


Na výběr jsou manuální nebo nastavitelné kávovary, tak záleží jak moc pohodlný chceš být. Webshop, ktorý zvyšuje kultúru pitia kávy a prináša kvalitu nielen pre kaviarne, ale aj do domácnosti. Zaoberáme sa predajom kávy, čajov, kávovarov a príslušenstva. LELIT ANNA PL41LEM je prenosná, odporúčame na každú grilovačku alebo garden party. Antikorová profesionálna tryska na mlieko a na pravú horúcu čokoládu.


Priestor na ohrev šálok na hornej časti.

Nakúpte výhodne v Káva shop. Cena: 35€ (s DPH) 29Kč (bez DPH) Množstvo: Tovar Menu. Snadno a rychle na něm připravíte lahodné espresso. Ke kávovaru je vhodné pro dosažení maximální kvality espressa zakoupit mlýnek.


Moderný kávovar vyvinie tlak barov. Umožní vám pripraviť si lahodnú a chutnú kávu kedykoľvek budete mať chuť. Elektro - Espresso kavovar bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Vyberajte z 1inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky