úterý 14. března 2017

Bambusové tyče

Bambusové drevo je tvrdé a obsahuje vysoký podiel kremíka. V našej ponuke sú aj hrubé bambusové tyče určené na dekoráciu a záhradnú architektúru. Bambusová tyč je aj špeciálnou pomôckou v masérskych salónoch. První typ tyčí roste v severní oblasti Vietnamu (z oblasti, kde je v zimě i sníh). Oblast leží v mírném podnebném pásmu, kde v zimě klesají teploty pod nulu a sněží.


Zdejší bambusy rostou mnohem pomaleji než bambusy dovážené z tropických oblastí jako Vietnam, Thajsko, Indonésie, Indie.

Jsou proto mnohem tvrdší a odolnější a. Hrubé bambusové tyče dodávame v dĺžkach 3cm. Tyče sú v svetlom prírodnom odtieni bez povrchovej úpravy. Farebný odtieň tyče sa mení od svetložltej až po svetlozelený v závislosti od stupňa vyzretosti dreva.


Môžete ich kombinovať s tmavými tyčami, ktoré. V této oblasti se bambus vyznačuje vysokou tvrdostí díky delší době růstu vlivem na Asii chladnějšího podnebí. Kratší délky z nich musíme řezat.


Vzhledem ke špatným zkušenostem z minula, kdy si objednávající objednávku na poslední chvíli rozmyslel, jsme nuceni u objednávek, které znamenají řezání a více tyčí, platbu předem.

Asie, Evropy i ostatních světadílů. A kdyby nám přece nějaká změna utekla, neváhejte nás upozornit, že lze stejné zboží sehnat levněji. Srazíme vám pak ještě 1. Přírodní materiál je stále žádanější. Jeho použitím se vracíme k přírodě a akceptujeme, že se jedná o obnovitelný zdroj materiálu. Víme z nich vyrobit zajímavé oplocení, zábradlí, dělicí.


Dodavatel bambusových tyčí, obkladů, rohoží a plotů z bambusu do interiéru i na zahradu. Tyče k rastlinám slúžia ako podpora pre správny rast. Bez tyčí k rastlinám sa prakticky nezaobídu paradajky, kvety alebo mladé kríky.


Protože se bambusové třísky snadno dělí, je třeba je opatrně řezat pomocí několika jednoduchých kroků. Při objednávce bambusových tyčí doporučujeme k poznámce u objednávky doplnit i účel jejich použití resp. U objednávek v menším počtu tyčí je reálné provést konkrétn.


Díky speciální úpravě bambusových tyčí ovlivňuje bambusová masáž pozitivně podkožní strukturu. Klikněte na odkaz bambusové tyče na masáž a pořiďte si tento produkt na naší nové stránce Fabulo. Na nové stránce Fabulo. Naše společnost prodává bambusové tyče různých šířek a délek, ze kterých se dá vyrobit ledacos.


Prodáváme hodně, proto jsme schopni realizovat bambus prodej za rozumné ceny.

BAMBUSOVÉ TYČE BYTOVÉ DOPLŇKY, STOJÁNKY. Zahradní technika Zahradní nábytek z umělého ratanu Ratanový nábytek Led žárovky Zahradní nábytek Ladynet cz Tyče z bambusu. Tyto stránky používají k poskytování služeb cookies. Nově jsme pro vás připravili možnost objednávání skrze internetový obcho ve kterém je k dispozici kompletní sortiment, nejen bambusové tyče , ale i nábytek a doplňky z přírodního ratanu či jiných materiálů. Bambus nehnije, neplesniví a je prakticky nezničitelný.


Povrch bambusových tyčí je velmi hladký, proto se dobře čistí. V teráriích se stromovými gekony, felsumami nebo chameleony vypadá nádherně a je velmi účelný. Tyče jsou v světlém přírodním odstínu bez povrchové úpravy. Barevný odstín tyče se mění od světle žluté až po světlezelený v závislosti na stupni vyzrálosti dřeva. Predám bambusové tyče : hrúbka - 10cm dĺžka 400cm hrúbka steny - 3cm Tyče pochádzajú z Indonézie, ktoré sú tvrdšie a odolnejšie, ako bežne predávaný svetlo hnedý druh.


Vek tyčí je cez rokov, teda sú dokonale vysušené. Nabízíme bambusové tyče vysoké kvality, které vytvoří jedinečnou atmosféru soukromí na Vaší zahradě, terase nebo balkoně díky schopnosti zakrýt prostor a působivému přírodnímu vzhledu navozujícímu pocit luxusu a exotiky. Dobrý den a vítejte u dalšího prima článku. Dnes Vám opět představíme jednoho šikovného pána, který si sehnal obyčejné bambusové tyče , ty ale proměnil v úžasné dekorace.


Navíc tyče k rostlinám za trvale nejnižší ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky