úterý 20. listopadu 2018

Skleněná termoska

Skleněná termoska

Detail produktu Do obchodu. Kč EVA SOLO Vakuová termoska l čern á Doprava zdarma. Kč Luigi Bormioli termo hrnky na espresso COLOMBIA 1ml, ks. Thermos Traditional - skleněná termoska. Termoska je doplněna dvěma šálky s ouškem.


Skleněná termoska

Nejen pro přípravu čaje na cestách. Skleněná termoska na čaj CHUNDAO. Přiznáváme se - nemáme rádi jednorázové produkty, jako třeba PETky. Dvojitá vrstva borosilikátového. Jsou všude kolem nás a nejvíc na skládkách.


Celosvětově se jich na skládky dostane ročně miliard kusů. Nezapomeň si vzít svou TO GO láhev. Celoskleněné provedení této konvičky dává čajům možnost vyniknout nejen svou chutí, ale i vzhledem. Kovové vkládací sítko je v hrdle s možností vyjmutí. Půllitrová vakuově izolovaná termoska se skleněnou vložkou.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. V šroubovacím uzávěru termosky je úložný prostor na čaj, cukr či kávu. Ideální nejen pro přípravu čaje na cestách.


Tento model má navíc praktický polstrovaný látkový obal proti rozbití. Zpět do obchodu Oblíbené položky. Speciální skleněná termoska pro přípravu čaje na cestách s luhovacím mechanismem pro možnost více nálevů. Dostupnost Skladem Výrobce SEEK Kód. Na rozdíl od PETek vám ekologická skleněná lahev na pití může ušetřit až tisíce korun ročně.


Skleněná termoska

Kohoutková voda je totiž o levnější nežli voda balená a na chuti ani kvalitě to nepoznáte. V Čechách máme to štěstí, že kohoutková voda je výborná a dostane se snadno až k nám domů. Nemusíte pro pitnou vodu. Dvojstěnná skleněná láhev se dvěma nerezovými sítky a neoprenovým transportním obalem. Láhev můžete využít pro přípravu a pití čaje (čaj se louhuje ve spodním hlubokém nerezovém sítku) a k pití studených nápojů dochucovaných ovocem (vrchní mělké sítko při pití zadrží ovoce v láhvi).


Láhev je dodávána s neoprénovým transportním obalem. Povrchová úprava těla termosky je v metalické stříbrné pro eliminaci otisků prstů. Pumpovací tlačítko je zamykatelné proti nechtěnému nalévání.


Skleněná termoska

Trendem posledních let je termoska. Lahev z dvouplášťového nerezu, která udrží chlad nebo teplo po dobu ca 12ti hodin. A pokud i tahle termoska má neotřelý a elegantní design, je to jen dobře. Lahve do školy, na výlety a dovolené vydrží věčnost a mnohonásobně nahradí plastové lahve plné slazených nápojů s umělými. Tato termoska má navíc praktický polstrovaný látkový obal proti rozbití, je z dvojitého skla, má vkládací sítko v hrdle, objem 300ml.


Oblíbená a osvědčená skleněná termoska neboli „zavařovačka“.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky