pondělí 26. listopadu 2018

Dvousložkový silikon

CHN-KS je dvousložkový kondenzační silikon vytvrzující při pokojové teplotě pomocí kondenzační reakce. Lze použít také na malosériovou výrobu betonových forem. Je vhodný i pro malé výrobky nebo na formy s jemnými detaily.


Má vynikající pevnost za tepla až do 1°C se schopností odolávat při krátkodobém půso. ChN-KS - kondenzační silikon na výrobu forem - ChN-KS je dvousložkový kondenzační silikon vytvrzující při pokojové teplotě pomocí kondenzační reakce. ODLÉVACÍ SILIKON NA FORMY, Můj e-shop.

Odlévací hmoty( silikonové kaučuky) určené pro výrobu forem a doplňky k výrobě forem. Eprokitt tmel se dokonale smísí s tvrdidlem P 11. Silikon je podobný modelíně. Smícháte složky – bílou a modrou v poměru 1:a můžete aplikovat. Odformovat je možné za minut, zvýšením teploty vytvrzovací proces ještě urychlíte.


Tmely a silikony za bezkonkurenční ceny v internetovém obchodě BALshop. Doprava do hodin, nad 50Kč zdarma! Skladem máme 1značkových produktů od 1Kč.

Filmové a divadelní kulisy, rekvizity a masky, adiční a kondenzační silikony pro výtvarníky, sochaře, animovaný film, pohyblivé dinosaury, letecké a lodní modeláře, výrobce mýdel, svíček a erotických pomůcek, kaučukové formy na beton, polymerační sádru pro sochaře a. Jedná se o zdravotně nezávadný, dvousložkový silikon. Nový adiční silikon MM700FG vhodný ke styku s potravinami je velmi jednoduchý na práci. Je pevný, pružný a nepřilnavý.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dodání do pracovních dnů.


Odoláva teplotám do 250°C, dlouhodobě je možné ho vystavit teplotám do 200°C. Dvousložkový silikon , rychlé vytvrzování. Výrobek prošel certifikací pro styk s potravinami dle FDA, může být použit pro výrobu potravinářských forem, výrobku pro styk s lidskou kůží apod. Sorta-Clear - licí silikon ve tvrdostech 1 a Shore, transparentní Smooth-Sil 9- licí silikon ve tvrdosti Shore, růžový Equinox - modelovací dvousložkový silikon ve tvrdostech 3 a Shore s různou dobou zpracování. Provozovatel webu, officentrum.


V této části silikon dost páchne, takže pracujte jen v dobře větrané místnosti. Takto připravenou formu už můžete začít používat. Budete potřebovat: předpřipravenou sadu od výrobce (obsahuje dvousložkový silikonový kaučuk a katalyzátor) nádobu na míchání. Základem všech silikonových kaučuků je křemík.


Používáme dvousložkový tekutý silikonový kaučuk (LSR) nejvyšší kvality.

Polymerní pasta s vyšší viskozitou. Po smísení s katalyzátorem vulkanizuje na měkčí silikonovou pryž s nejvyšší pružností a strukturní pevností z Lukoprenů N. Výroba náročných forem a odlitků s vysokou mechanickou a chemickou odolností při použití. Tmely, silikony a lepidla značky HB Body.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky