pondělí 26. listopadu 2018

Primus termohrnek

Termo hrnek Primus o objemu l pasuje do držáku na pití v autech a vybrat si můžete z barev oranžová, modrá, zelená, žlutá, světle růžová a tmavě růžová. Dvojstěnný plastový termohrnek Commuter Mug l od švédské značky Primus je vhodným doplňkem, ať už cestujete kamkoliv. Dvoustěnný termohrnek Primus Commuter Mug l má silikonové těsnění, takže nehrozí vytečení obsahu. Termohrnek Primus Commuter mug zaujme především svým designem.


Výrobce sází na použití výrazných barev, kterými se chce odlišit od konkurence a používá také kvalitní nerezovou ocel.

Ta je doplněna protiskluzovou povrchovou úpravou, která zajistí bezproblémové držení. Díky svému tvaru je hrnek. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nyní nás čeká kvalitní termohrnek , jehož hlavní doménou je vysoká praktičnost.

Rozhodně však nezaostává ani elegantním designovým zpracováním. Explore Primus official web store and find the perfect outdoor equipment for your adventure. We have everything to make a good adventure great. Obecně se dá říci, že teplota nápoje v termohrnku klesá (nebo stoupá) až × pomaleji , nežli by stoupala v normálním prostředí.


Silikonové těsnění a závit brání rozlití nápoje. Pouze jednoduchým kliknutím hrnek otevřete, nebo uzavřete. Jeho rozměry jsou vhodné pro držáky nápojů v autech.


Celé víko se dá snadno rozebrat a. Termosky a termohrnky značky Primus. Dvouplášťový termohrnek pro uchování jídla. Varianty: skladem ks (v úterý 17. 03. u Vás) 3Kč s DPH ks Vloži.


Ať už sháníte cestovní termohrnek bez ucha, termohrnek do auta nebo termohrnek nerez, jistě zde najdete ten váš. PRIMUS termohrnek Commuter Mug 0. Zvolte si barvu, design a typ termo hrnku a buďte plní. Nové víčko lze uzamknout a otevřít pro čištění.


Esbit termoska černá.

Nerezová termoska o objemu jeden litr. S tou nemám žádnou zkušenost. Všechny popsané vlastnosti se týkají nerezové verze.


V zimě ho kombinuji ještě s další termoskou, protože hrnek má sám o sobě. Tento termohrnek se stal neodmyslitelnou součástí mých vycházek už někdy před šesti lety. Plastový termohrnek Primus Tasse Comuter Mug 4s klikacím uzávěrem. Stylová termoska či termohrnek opatřená novým otočným uzávěrem, která uchová váš oblíbený nápoj (káva nebo čaj) po dlouhou dobu v optimální teplotě.


Novinka Sleva zdar. Kompletné informácie o produktoch značky Primus - ceny, hodnotenia, recenzie na jednom mieste. Produkty Primus na jednom mieste - Heureka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky