čtvrtek 29. listopadu 2018

Parní hrnec philips hd 9140

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Unikátní zvýrazňovač chutí pro parní hrnec Philips přidává lahodnou vůní bylinek a koření a přináší do přípravy pokrmů v páře ještě bohatší chutě. Teplo páry uvolní z bylinek a koření vůni, která důkladně.


Parní hrnec Philips se zvýrazňovačem chuti dodává pokrmům skvělou vůni bylinek a koření.

V napařovací míse XL lze připravovat oblíbené polévky, dušené pokrmy, kaše, rýži atd. Stačí stisknout tlačítko nastaveného času a můžete začít. Jednoduchá obsluha i údržba.


Kompletní informace k výběru. Tepelně izolované rukojeti chrání vaše ruce před popálením při používání hrnce. Tento vysoce kvalitní parní hrnec Philips s jedinečným zvýrazňovačem chutí vylepšuje jídlo připravované v páře lahodnou chutí bylinek a koření.

Předvolby časování, funkce udržování teploty a receptář s recepty odborníků vám pomohou pokaždé připravit lahodný pokrm. Vaření v páře je citlivý způsob přípravy pokrmů. Proto je parní hrnec společnosti Philips vybaven širokým rozsahem předvoleb časování, které po dosažení ideální doby vaření v páře automaticky vypnou páru. Vybírejte si Parní hrnce podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Free Shipping Available. Bereiten Sie Suppen oder Fisch mit passenden Zeitvoreinstellungen perfekt zu! Mit insgesamt drei nutzbaren Dampfbehälter. This steamer is excellent. Odkazy na odborné recenze.


You can even do soups in the rice bowl, which is a very generous size, much more than any others on offer. You must cover the rice bowl with silver foil though when using the rice steamer and it will cook beautifully. Největším problémem při vaření, jak Vám potvrdí mnoho domácích kuchařů, je mytí. Tento parní hrnec má mytí vyřešeno velmi prakticky.


Celý popis a technické parametry. Zkusili jste už zdravé vaření v páře?

Disponuje také funkcí udržení teploty a obsahuje komoru pro přísady Flavour Booster. Navíc vám při vaření přispěje. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Morphy Richards Intellisteam - parní hrnec , se kterým bude vaření radost. Miřek v něm připraví kuřecí Tikka Masala s rýží. Recept najdete v návodu produktu,. Zlepšete svou životosprávu vařením na páře!


U tohoto parního hrnce musíme vyzdvihnout funkci jako ukazatel nutnosti odstranění vodního kamene, kdy vám dá zvukový signál. Další pomocnou funkcí je udržování teploty. Podívejte se na novinky v kategorii Parní hrnce. Objevte plnější chutě Zvýrazňovač chutí vylepšuje chuť pomocí lahodných bylinek a koření Jedinečný zvýrazňovač chutí přidává lahodnou vůní bylinek a koření a přináší do přípravy pokrmů v páře ještě bo.


Funkce „Flavour Booster“ zajišťuje lepší chuť. Manželka vyhrála parní hrnec v soutěži. Dvakrát jsme ho použili.


Funguje bezvadně, ale naše rodina je příliš početná a hrnec je pro nás malý. Hrnec je vhodný pro velmi rychlou přípravu lehkých dietních jídel. Vše se dělá na horké páře a díky několika nádobám, lze různé druhy jídel připravovat současně. Jak vybrat parní hrnec.


Nákupem libovolného parního hrnce získáte výrobek produkující odpovídající množství páry. Vy byste však výběr tohoto spotřebiče měli podrobit detailnějšímu průzkumu. Například se zaměřit na výrobní materiál. To platí dvojnásob, pokud bude parní hrnec stát na kuchyňské lince. Speciální program Šéfkuchař odvede všechnu práci za Vás.


Veškeré informace o produktu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky