úterý 13. listopadu 2018

Kuchyňský kachlový sporák

Kuchyňský kachlový sporák

Nabízíme sporáky na tuhá paliva od několika výrobců v Evropě. Ruční kusová výroba kachlový sporáky Vysočanka na Moravě. Z terciárním spalováním nabízíme sporáky Nordica z Itálie. Menší provedení je Rosetta a větší verze je sporák Rosa.


Kuchyňský sporák pro člennou rodinu slouží pro běžné vaření a pečení. Mohutná konstrukce v sobě ukrývá množství akumulačního materiálu, který umožňuje dlouhodobé pečení v litinové troubě. Alternativní řešení, resp. Pořiďte si kachlový sporák do své domácnosti.


Navštivte naše studio a nechte si poradit odborníky. Po uvedení rozměrů místnosti a umístění komína vám vypracujeme 2D či 3D návrh, díky němuž budete mít jasnou představu o finální verzi. Někdy je kuchyňský sporák opatřeny rovněž měděncem sloužící pro ohřev vody. Navrhl si skvělý kachlový kamnosporák.


Sporáky kuchyňské , kachlové. Na pravé straně ležení stojí kachlový sporák na dřevo, který je napojený na pracovní plochu kuchyňské linky. Kuchyňské kachlové a smaltové sporáky patří dnes spíše do kategorie retro stylu, nicméně najdou své využití i dnes.


Nabízíme kachlové sporáky VYSOČANKA v mnoha barevných provedení. Ideálním místem pro takový kachlový nebo smaltový sporák je chata případně dřevostavba, kde chcete zachovat atmosféru života minulých generací. Kamna jsou vhodná pro vytápění obytných a pracovních místností a pro ohřev vody a tekutin. Kuchyňský kachlový sporák velký ABX - kW, hnědé kachle, pravé provedení.


Kamna nezaměnitelným způsobem doplňují design českých kuchyní. Toto řešení totiž umožňuje připojit sporák na tuhá paliva s výměníkem na trubky a vytopit tak další místnosti, nebo jím lze ohřát vodu v bojleru. Vybrat si můžete kuchyňský sporák s výměníkem na kusové dřevo, nebo třeba na dřevěné pelety.


V některých kuchyňských kamnech je ale možné topit ale i dřevem. Výroba krbových kachlových atypických kamen s vodním výměníkem oboustranná rohová kachlové akumulačky elektrické přímotopy radiátor kachlí čističky. Luxusní kuchyňský sporák Klover VESTA maiolica kachle.


Teplota spalin 162°C. Vytápěný prostor až 3m3. Provedení nerez opláštění nebo kachle. Automatický regulátor spalovacího vzduchu.


Po dobu tří let jsem zde vyráběl keramické kachle a rozhodně jsem pochopil, co znamená pojem ručně vyráběná keramika. Prodám kuchyňský kachlový sporák , popelníková šachta a pečící trouba jsou z nerez plechu, kouřový vývod zadní a boční pravý, jeden plát naprasklý. Keramické kachle na kachlová kamna. Zobrazit podrobnosti zakázky. Na staré vesnické usedlosti po citlivé rekonstrukci vznikla krásná kuchyně.


Kuchyňský kachlový sporák

Tento je klasicky vybaven plotnou a troubou. Rozebrána původní nevyhovující kamna a přestavěna na kuchyňský sporák. Zajímavým prvkem sporáku je omítaná římsa.


Kování: Zikmund a Havelka. Pro kachlové sporáky nabízíme možnost výběru kachlí ze vzorníku. V případě Vašeho zájmu o cenovou kalkulaci těchto kamen nebo jiného typu kamen nás kontaktujte zde.


Kuchyňský kachlový sporák

Kachle: původní, Letovice. Vytáhnout z pece právě dopečený chléb nebo vykřupanou pečínku, které rázem provoní celý dům, už nemusí být jen sen. V naší nabídce najdete kuchyňský sporák na tuhá paliva, kamna s plotnou i kamna s troubou, ve kterých lze nejen topit, ale i péct nebo na nich vařit. Ručně polévané kachle od české fy.


MK Profi, glazura lahvově zelená, kování od české fy. U sporáku použity dvě trouby k pečení a měděnec k ohřevu vody či vánočního. ZDĚNÝ KUCHYŇSKÝ SPORÁK.


Zděné sporáky s plotnou a troubou. Mezi nejstarší typy kuchyňských sporáků náleží zděné sporáky, stavěné zprvu v objektech privilegovaných vrstev venkovského obyvatelstva (fary, fojství, rychty, kupecké domy).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky