středa 7. listopadu 2018

Hotdogovač sencor

Rychlá a chutná snídaně, svačina či večeře patří k důležitým momentům dne. Rýchle a chutné raňajky, desiata či večere patria k dôležitým momentom dňa. Hotdog mají rádi velcí i malí hladovci. Do nádoby lze vložit až nožiček párků. V nádobě můžete kromě párků vařit zeleninu.


Model je vybaven pouze jedním tlačítkem, které vypíná a zároveň zapíná ohřívání. Zožeňte si šikovný hotdogovač a pochutnajte si v pohodlí domova, kedykoľvek dostanete chuť. Hodnotenie produktu: (Veľmi dobrý) recenzií. Najednou zvládne připravit až nožiček párků a opéct kusy pečiva.


Disponuje také nástavcem pro vaření vajíček a možností přípravy zeleniny pomocí funkce vaření párou. Dokáže ohriať až šesť nožičiek párkov naraz, oceníte ho však aj pri príprave iných pokrmov. Umožňuje tiež prípravu zeleniny na pare, ďalej disponuje nadstavcom na varenie až troch kusov vajec a nadstavcom na rozpekanie pečiva.


V praxi je však čas o niečo dlhší. Kamenné predajne sú zatvorené. Momentálne sú nedostupné niektoré služby - dobierka, komfortné doručenie s vynáškou a odvoz starého spotrebiča.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Nechybí ani nástavec na rozpékání pečiva. Kromě párků se hodí i na přípravu zeleniny v páře.


Kapacita až vajec stupně vaření: na měkko- vynikající k snídani, středně vařené- vhodné k rybám nebo natvrdo- nejlepší do salátů Vyjímatelný zásobník na vejce pro snadné servírování vajec Jednoduché čistění přístroje díky ergonomickému designu s odnímatelným zásobníkem Vestavěný elektronický. Dokáže ohřát až šest nožiček párků najednou, oceníte jej však i při přípravě. Jak již anglický název napovídá, primární funkcí tohoto výrobku je příprava párků v rohlíku, ale zvládne toho mnohem více. V základním sestavení se. Protiskluzové nožky zajišťují stabilitu na pracovní ploše.


Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Sencor vám bude vždy poruke. Je možné na něm ohřívat až kusů nožiček párků a nebo na něm umístit nástavec na vaření vajec. Na hotdogovači můžete připravovat zeleninu v páře a využít dva nástavce na rozpékání pečiva.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pre ohrev až ks nožičiek párkov. Nadstavec na varenie až ks vajec.


Možnosť samostatnej aktivácie funkcie varenia parou. Kompletná ponuka produktov z kategórie hotdogovače ponúkaná pod značkou sencor , ktorá je zárukou kvality. Pozrite si aj ďalšie produkty v našom katalógu.


Zlacnené produkty v kategórii hotdogovače sú označené modrým štítkom. Produkty, pri ktorých máte možnosť využiť zľavový kód sú označené zeleným.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky