středa 28. listopadu 2018

Mikrovlnná trouba bílá

Disponuje nenápadným černým povrchem, elektronickým ovládáním a objemem litrů. Mikrovlnky MORA nové generace se plně přizpůsobí vašim potřebám a nabídnou vám spoustu praktických funkcí i programů a jejich intuitivní ovládání. Je jím mikrovlnná trouba. Whirlpool AMW 9WH, bílá Praktický spotřebič, který si našel své místo v mnoha moderních domácnostech. Velmi usnadní práci při přípravě pokrmů a spoustu času vám ušetří.


Vestavné mikrovlnné trouby od Whirlpool. Užijete si funkce Crisp pro perfektně propečené a šťavnaté pokrmy nebo funkce Stream pro zdravou přípravu v páře. Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. S Whirlpool poznáte rozdíl. Stačí na několik vteřin stisknout určená tlačítka a trouba uzamkne možnost změnit systémová nastavení.


A navíc - díky aplikaci 6th Sense Live můžete tuto funkci aktivovat i vzdáleně pomocí svého chytrého telefonu či. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Je ideální pro ohřívání, či rozmrazování hotových jídel a dalších potravin.


Candy CMXW DW, bílá. Díky svému vzhledu, jehož součástí jsou také dvířka s bílým sklem, působí luxusním, a zároveň elegantním dojmem. Vnitřní objem je litrů.


Povrch uvnitř je keramický, snadno čistitelný, odolný vůči poškrábání a má antibakteriální povrch. Více informací o podmínkách záruky najdete v zárukové brožuře. Tento výrobek nese označení CE. Její ovládání je zajištěno mechanickými voliči. Ovládání je proto velmi příjemné a jednoduché, všechny požadované funkce nastavíte pomocí dvou otočných voličů.


Využitelný objelitrů. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Nabízíme mikrovlnné trouby značek Whirpool, Gorenje, Electrolux a mnoho dalších. Můžete v ní grilovat, vařit pokrmy nebo chystat zmrzlé potraviny na další zpracování díky funkci rozmrazování, podle váhy pokrmu. Je vybavená výkonovými stupni a jednoduchým mechanickým ovládáním s možností nastavení ohřevu až 35minut. Digitální displej vás přitom bude informovat o všem důležitém.


Mikrovlnná trouba bílá

Jednoduchý design s mechanickým ovládáním propůjčuje této mikrovlnné troubě maximální praktičnost. Není divu – jedná se o praktické pomocníky, kteří nám šetří spoustu času i námahy. Mikrovlnné trouby jsou nedílnou součástí všech kuchyní.


Teka je světoznámá značka s více než 90letou zkušeností. Je globálním výrobcem kuchyňských varných desek, mikrovlnných trub, kuchyňských a koupelnových kohoutků a doplňků jak pro domácí, tak pro veřejná sociální zařízení. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Nabízí klasický mikrovlnný ohřev a rozmrazování. Nechybí ani praktický časovač minut. Dvířka otevřete integrovanou rukojetí. Na konci programu zazní zvukový signál. Pomocí snídaňové funkce můžete rychle ohřát svá oblíbená ranní jídla, například čerstvé croissanty, briošky, chléb, mléko nebo třeba šálek čaje či kávy.


Detail produktu Do obchodu. Kč Stojící mikrovlnná trouba Mora MT320W.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky