středa 14. listopadu 2018

Kachlový sporák k3

VAMBERECKÁ KAMNA VAMBERECKÝ KACHLOVÝ SPORÁK K3. Je určen k pečení a vaření pokrmů. Vamberecký sporák má regulovatelný výkon 4-kW. Při výběru kachlových kamen zvažte, jak by měla vypadat a jakou plnit funkci. V nabídce máme kachlová krbová kamna s teplovodním výměníkem nebo kamna teplovzdušná.


Je napojitelný na komín z boční nebo zadní strany. Vyrábí se v oboustranném provedení (pravý i levý). K-S je určen na vaření, pečení a vytápění v domácnostech.


Tento typ se vyrábí dle požadavku odběratele a to buď s bočním, zadním nebo horním vývodem z plátu. K-S má odtahové hrdlo na druhé straně od přikládacích dvířek. Stejně tak kamna s varnou plotnou oceníte při vyhřátí místnosti, v níž se kachlový sporák nachází.


KAMNÁŘSTVÍ: Nabízíme zakázkovou stavbu krbů, kachlových kamen a sporáků od návrhu až po realizaci. Pro kachlové sporáky nabízíme možnost výběru kachlí ze vzorníku. Objednal jsem si u Vás náhradní díly ke.


Odtahové hrdlo má na stejné straně jako přikládací dvířka. Sporáky mají standardně zadní vývod. Tento plát je určen pro sporáky výrobců Vysočanka a Pešek. Plát je zpravidla uložen uprostřed mezi širšími pláty.


Rozměr : 4x 180mm Váha : 7kg. Cena za 1ks (obrázek je ilustrační). Výška osy kouřovodu je. Prodám zanovní kachlový sporák K3. Knajdete a porovnáte na Srovnanicen.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Dovolím si poděkovat za ochotu a vstřícnost při zajišťování uvedeného.


Generacemi osvědčený kachlový sporák. Na rozdíl od sporáku Ka K-S nemá roztápěcí klapku. Kamna a krby nejsou jen o teple, které příjemně sálají do našich obýváků nebo o ohni, jehož plameny většina z nás tak ráda a fascinovaně sleduje.


Mají i další neodmyslitelnou a ryze praktickou složku, a to přípravu pokrmů. Mám na mysli ta nádherná kachlová kamna, která všichni máme v duších z doby našich (pra)babiček,. Rošty jsou vyrobeny v optimalizované číselné řadě. Litinové rošty a pláty.


Popelník pro sporák Rekreant 2-a 3-97. Kč Bez DPH: 27K č. Přidat do seznamu přání. Nový přírustek do rodiny realizací sporáků. Poprvé jsem pracoval s kachlovím KK Poker.


Série Bella vychází z historických kachlů, které se dříve vyráběly. Elegantní oblé rohy, vkus. Malý kachlový sporák pro vaření, pečení a vytápění nevelké místnosti rekreační chalupy. Topeniště UMWELT PLUS zajišťuje kvalitní spalování dřeva s minimem emisí škodlivých látek do ovzduší. Na krásná kachlová kamna a kachlové sporáky Želetava, Hein a Thorma lidé nedají dopustit už po staletí a dobře vědí proč.


Pokud hledáte způsob akumulačního vytápění bytu nebo domu, pak jsou kachlová kamna ideální volbou. Kachle od firmy Hein s. V rámci mé přípravy jsem v oblasti energií pořídil kachlový přenosný sporák K, zvažuji i výstavbu klasického stacionárního sporáku. Topení v domku mám kotlem na tuhá paliva( bohužel už nikoli samotížný systém).


Kuchyňské kachlové a smaltové sporáky patří dnes spíše do kategorie retro stylu, nicméně najdou své využití i dnes. Ideálním místem pro takový kachlový nebo smaltový sporák je chata případně dřevostavba, kde chcete zachovat atmosféru života minulých generací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky