pátek 2. listopadu 2018

Deska za linku

Uvidíte, jak prakticky vám v domácnosti poslouží. Zádové obkladové desky za kuchyňskou linku nabízíme ve stejných dekorech jako pracovní desky. Slouží jako plnohodnotná náhrada za keramický obklad.


Laminované desky do kuchyně volte ve shodném nebo kontrastním dekoru pro celkový efekt pracovního prostoru. Každý to zná, pořídíte si novou kuchyňskou linku a zanedlouho je stěna za ní zaneřáděná od prskajícího oleje z pánve a jiných agresivních nečistot. Velmi praktické je obložit tuto stěnu po celé délce linky, nebo jen v její pracovní části omyvatelnými kachličkami. Inspirovat se můžete třeba následujícími trendy!


Kuchyňskou linku Vám dodáme včetně pracovní desky o síle mm. Pracovní deska je v dezénu travertyn světlý. Dřezová skříňka je dodávána bez dřezu. Rozměry jednotlivých skříněk naleznete na obrázku.


Skleněný obklad za kuchyňskou linku od profesionálů. Nabízíme skleněné obklady z kaleného skla v široké paletě odstínů, fototisk, broušený ornament, efekty a další způsoby provedení. Koupili jsme pracovní kuchyňskou desku, teď je potřeba vyříznout do ní díry na umyvadlo a sporák a zkompletovat ji dohromady. Jak jsme si s tím poradili uvidíte v tomto videu. Skleněné obklady se udržují ze všech nabízených obkladů nejlépe, protože sklo je naprosto hladké, bez spár a struktury.


Nečistoty se z něj tak odstraňují nejlépe. Sklo za kuchyňskou linku se obvykle dodává kalené, aby odolalo teplotním šokům za varnou plynovou deskou. Tato skla umíme dodat ve všech odstínech RAL. Deska za kuchyňskou linku – Praha.


Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Skleněná deska za kuchyňskou linkou Zpravidla se používá tvrzené sklo nebo sklo opatřené fólií, která zabrání při rozbití skla tomu, aby se. Vaši novou kuchyňskou linku pravděpodobně realizovala firma, která je. Materiál, který se dává za kuchyňskou linku je samozřejmě mnohem tenčí než klasická pracovní deska a nepřesahuje 16mm.


Obkladová deska za kuchyňskou linku je tenčí. Je to tloušťka tak akorát, a co do výšky bohatě stačí přesah nad pracovní deskou cca 30cm. V kombinaci s podkladovou barvou či tapetou vytváří. Ve správném receptu nechybí tapety za kuchyňskou linku.


Deska za linku

Znáte recept na moderní vzhled kuchyně? Nechybí v něm praktické materiály, úložné prostory a tapety za kuchyňskou linku. Ty zvýrazní prostor za linkou, a díky omyvatelnosti oceníte i jejich praktickou stránku.


Už dávno se totiž nemusíte omezovat pouze na kachličky. Můžu se zeptat ještě ohledně toho omyvatelného nátěru - konkrétně o co se jedná? Desku za linku stejnou jako pracovní deska nám zase nedoporučoval kuchyňář, prý se to může časem zvlnit. Nízké okno je opravdu efektním moderním řešením plochy za linkou, nehodí se však úplně všude. Určitě ne za varnou desku.


Sporná je i kombinace se dřezem. Stěna za kuchyňkou linkou není v tak dominantní, nicméně vhodně vybraným materiálem se z ní může stát nevšední prvek a především se v této chvíli výběru rozhodne, kolik budete mít starostí s její údržbou. V českých kuchyních se nejčastěji objevují za linku obklady. Z původních klasických.


Díky kvalitní výrobě na moderních strojích umíme vyrobit i ty nejsložitější tvary z jednoho kusu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky