úterý 13. listopadu 2018

Látkové prostírání na stůl

Prostírání na jídelní stůl , to je takový malý zázrak. Vypadá dobře, nemusíte pořád uklízet drobky nebo fleky a každému jídlu dodá slavnostní nádech. Ať už hledáte korkové, nebo bambusové prostírání , dětské, nebo vánoční, na FAVI. Zároveň chrání proti znečištění, zašpinění nebo poškození. Co ale co dokáže prostírání nejlépe, je vytvořit tu správnou atmosféru pro stolování.


Vkusně upravený stůl dokáží obohatit látkové ubrousky.

Dodají stolování nádech luxusu a hodí se především pro slavnostní příležitosti. Pěkně poskládaný látkový ubrousek vytvoří velmi slavnostní atmosféru. Dobrý pokrm chutná ještě lépe, je-li krásně naservírován. K tomu slouží ubrusy a prostírání.


Jídlo poté budeme vnímat všemi smysly a lépe si ho vychutnáme. Váš stůl může být elegantní, romanticky rozkvetlý či jarně pastelový. Slavnostní příležitosti pozvedne látkové prostírání.


Praktické bambusové prostírání , které naleznete v naší nabídce použijete při stolování doma, na terase i na zahradě.

Inspiraci pro látkové prostírání z materiálů, které prodáváme také v metráži hledejte v kategorii interiérové sestavy. Provozovatel webu, Ing. Ať už připravujete slavnostní tabuli jen na Vánoce, o víkendu nebo každý den, nezapomínejte na prostírání na stůl.


Praktická podložka vám může ušetřit nejeden flíček na ubrusu a zároveň je to velice vkusná dekorace. Vybírat můžete z látkových i plastových omyvatelných prostírání a mnoha designů. Udržovat stůl čistý nám pomohou praktická prostírání , ubrusy či podložky na stůl. Nabízíme bavlněná prostírání na stůl v několika barevných provedeních. Na rozdíl od plastových nebo korkových nejsou látková prostírání omyvatelná, dají se ale po ušpinění snadno vyprat na šetrný program v pračce.


PROSTÍRÁNÍ na stůl Fotbal 6ks. Stylové dekorační prostírání na fotbalovou oslavu balení obsahuje kruhových prostírání prostírání s motivem fotbalového míče má průměr 34cm vyrobeno z netkané textilie - vhodné k opakovanému používání V naší nabídce si vyberete mnoho dalších doplňků a dekorací pro snadnou kombinaci s touto tématikou. Látkové prostírání jednoduše vypereme.


Plastové či korkové prostírání ještě jednodušeji očistíme vlhkým hadříkem. Podobně postupujeme, i když máme bambusové prostírání. Ubrusy na stůl se prodávají v různých tvarech: mohou být kulaté, čtvercové, obdélníkové nebo třeba oválné. Pokud si s výběrem toho pravého nevíte rady, řiďte se jedním jednoduchým pravidlem – jaký stůl , takový ubrus.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Veškerý nabízený sortiment lze bez problémů prát v pračce a prostírání stolu tak zůstane navždy krásné a plné barev. Nemusíte hned měnit celý interiér, zcela postačí doplnit stůl o prostírání.


V nabídce je široká škála vzorů, která Vám umožní najít nejen praktický, ale i krásný doplněk. Moderní tiskové technologie přináší fotorealistický tisk, při zachování dlouhé životnosti a odolnosti. Použité materiály splňují požadavky na zdravotní nezávadnost.


Hledáte látky na ubrusy a prostírání , které si zamilujete? Dotáhněte design interiéru vaší jídelny nebo obývacího pokoje k dokonalosti a vsaďte na moderní látkové ubrusy a prostírání. V naší šicí dílně ve Zruči nad Sázavou pro vás zajišťujeme výrobu na zakázku i prodej látek na ubrusy. Pro každý vkus to pravé prostírání.


Klasické látkové prostírání pro každodenní využití, šarmantní filcové prostírání na nedělní brunch v kruhu nejlepších přátel nebo elegantní sada vánočního prostírání na sváteční stůl. Díky velkému výběru u nás najdete prostírání a ubrousky doslova pro každou. Díky různým tvarům, barvám a vzorem vytvoří dokonalé místo na stolování. Váš stůl tak zůstane čistý a nepoškozený a prostírání vytvoří skvělou atmosféru.


Využijete ho během běžného dne, nebo na slavnostní večeři či oběd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky