pondělí 19. listopadu 2018

Dortová forma srdce

Odebrat z oblíbených Do oblíbených Poslední na skladě. VÝPRODEJ - Poslední šance ke koupi. Dortem ve tvaru srdce můžete obdarovat své blízké na Valentýna, ale i při dalších příležitostech. Dortem potěšíte i maminky ke svátku matek, ale také velké a malé oslave.


Vybírat můžete z klasických českých forem, vyrobených z potravinářského pocínovaného plechu, které jsou opravdu hodně hluboké, anebo z forem od firmy Wilton, která vyrábí speciální 2D a 3D formy.

Rozkládací forma s nepřilnavým povrchem. CZK Pečící papír oboustranný. Možné použití pro všechny typy trub do max. Formy na dorty bez dna se vyrábějí v různých tvarech z pevných materiálů, které krásně vytvarují Váš zákusek. Výhodou těchto forem je jejich skladnost.


Pomocí této designové dortové formy na pečení docílíte zvoleného tvaru mnohem snadněji, než je tomu v případě ruční výroby. Felcman dortová forma Srdce malé cm. Materiál: pocínovaný plech.

Není vhodná do myčky na nádobí. Po použití omýt, vysušit a uložit na suchém místě pro další použití. Maximální teplota 2°C. Rozměry: x 2x cm.


Pavoni silikonová dortová forma srdce 287x264mm. Ibili Silikonová forma na čokoládu ve tvaru srdce a rtů. Formu je možné použít v každém typu trouby, snadno se udržuje a může se mýt v myčce nádobí.


Potřebná však bude forma na dort srdce. Kvalitní forma na dort ve tvaru srdce. Srdce je jedním z hlavním symbolů pro lásku a toho si jsou vědomi i výrobci kuchyňských doplňků.


Vybrat si tak díky tomu můžete celou řadu dortových forem, které mají půdorys srdce. Vyberte si malou, střední nebo velkou formu pro pečení. Dort ve tvaru srdce je již naprostou klasikou. Skladem Hliníková forma s nepřilnavým povrchem.


Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst. Dortové formy srdce , NašeObchody.

Orion Silikonová forma na lívance srdce. Pro snadné a zábavné pečení je tu silikonová forma od české značky Orion. Forma je základem báječného dortu. DORTOVÁ FORMA SRDCE VELKÉ 3CM.


Odběr akcí a slev přes e-mail Chci být informován e-mailem o zajímavých nabídkách. Buď vytvoříte kulatý tvar korpusu nebo srdce. Vítejte v kategorii dortových srdcí, kde pro Vás máme připraveno několik nápadů na dorty pro Vaše blízké. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající od 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky