pondělí 12. listopadu 2018

Kanystr s kohoutkem

Výhodou je praktické vylévání pomocí kohoutku s ventilem. Skládací plastový kanystr pojme při celkovém rozložení až l vody. Uzávěr je vhodný ke skladování a přepravě kapalných látek. Navíc je součástí kanystru výpustný kohoutek. Praktické vylévání pomocí kohoutku s ventilem.


Kanystr s kohoutkem

Plnící otvor se šroubovaným uzávěrem a držadlo pro s. Barely, kanystry a sudy Akce! Kanystr s kohoutkem l. Je vhodný na přepravu pitné vody nebo jiných potravinářských produktů jako jsou šťávy, sirupy, vína a další. Díky výpusti s kohoutkem lze tekutiny snadno vypouštet.


Rozměr kohoutu v uzavřeném stavu do pravého úhlu je 60mm na 90mm, otevřený kohout má 110mm. Ferrino kanystr - l nakupujte v sekci Nádobí, lahve, hrnky. Další Kempování značky Ferrino nakupujte výhodně na lypo. Značka MAGG je dlouho broušeným brandem společnosti PHT a. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Během delších cest nejen do zahraničí, ale i po republice se oplatí být připraven na vše. Tedy i na situaci, kdy vám může dojít ve vozidle palivo. Z toho důvodu se vyplatí mít po ruce plný kanystr.


V případě, že se ocitnete „na suchu“, nebude nic jednoduššího, než z kufru vytáhnout připravený naplněný kanystr , stačí doplnit palivo a můžete pokračovat v. Je vhodný i na přepravu pitné vody nebo jiných potravinářských produktů, jako jsou šťávy, sirupy, vína a další. Velkou předností je výpustní kohoutek. Plastový kanystr (sud) 25l s kohoutkem. Barva víčka dle dodavatele. Obrázky u zboží mohou být v některých případech pouze ilustrativní a nemusí zcela přesně postihovat všechny detaily.


Pokud budete mít specifický požadavek např. Soudky s kohoutkem , KitchenStyle. Stylový nápojový soudek na koktejly, bowle a džusy o objemu 5L pro uložení jak na stůl tak do lednice.


Bezpečná jízda je na prvním místě. Důležitý je dobrý výhled z vozu, čisté okno bez námrazy. Jistě oceníte přípravek, který bude sloužit jako tekuté stěrače i chránit karoserii před polétavou rzí a jejímu celkovému stárnutí. Velkoobchomaloobchod kde najdete sudy, kádě.


Nabízíme plastové kanystry různých typů o objemu - litrů. Opatřeny certifikátem UN. Upozornění Kvůli zamezení mezilidského kontaktu je nyní možné platit pouze předem bankovním převodem nebo pomocí platební karty. Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou).


Vhodné pro stysk s potravinami. Doza s kohoutkem - vyhledávání fulltext pomocí vysoké relevance. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem zařízení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky