pátek 23. listopadu 2018

Káva za úsměv

Kávu jen za úsměv , takže zdarma, si můžete objednat v týdnu od 16. Přijďte k nám s úsměvem! Ten přece nic nestojí, stejně jako naše káva v tento den. Oslavte s námi Světový den úsměvu, podáváme kávu jen za úsměv , udělejte radost sobě i nám. This video is unavailable.


Pasta Grannies meet 1year old Letizia - our oldest Pasta Granny yet!

Pokud ano, tak proč si ji nevychutnat zdarma? Vybrat si můžete mezi espressem, kávou l nebo cappuccinem, které jsou vždy připraveny z čerstvé 1 kávy arabica. A tehdy jdeš za tím svým cílem, vidíš ho, cítíš ho, prožíváš ho a proto nevidíš překážky. Neví kam jdou, schovávají se za fráze “dobrý život, “nějaký dobrý vzta.


Vyberte si malou kávu nebo cappuccino nebo espresso, usmějte se a začněte den se skvělou kávou. Chcete udělat někomu radost? Za jeden úsměv můžete dostat až kávy na osobu.


Akci podpoří také komunikace v televizi. Tu u nás dostanete celý tento týden.

Od pondělí do neděle do 10. Začít den s úsměvem, to je úplně jiná káva ! Kávě je připisován také pozitivní efekt na naši náladu a pocit štěstí a to nejen v případě, že ji dostanete za úsměv a Mekáči. Káva jen tak, za úsměv ? Kromě chvíle pohody a prožitku z teplého nápoje káva také ovlivňuje tvorbu jednoho z hormonů štěstí a to dopaminu. Dopamin nejen, že ve správné rovnováze napomáhá naší motorice. Koná se u vás zajímavá akce?


Zde naleznete aktuální akce pro děti, zajímavé události vkládané uživateli konané v okolí. Doplňte volný čas svých dětí o návštěvu akcí a aktivit určených dětem, které se konají ve vašem okolí! McDonald´s a McDrive Kalendář na 17. Natočte video z dovolené a získejte až tisíc na zájezd s China Tours.


Chtěli bychom široké věřejnosti představit kávu, jako surovinu s velkým spektrem chutí, od sladké po kyselou. Za kterou stojí konkrétní farma. Její chuťový profil ovlivňuje odrůda, zpracování i přístup pražírny. Toto místo mi vykouzlilo úsměv. Vynikající obsluha a káva ! Výborný zákusek a luxusní káva , spojené v létě s nádherným výhledem z terasy … nádhera :-), děkuji vám za skvělý zážitek a ch.


Jak čaj, tak káva mají své zdravotní přínosy a je dobré, když si čas od času dopřejeme od každého trochu. Ovšem za předpokladu, že dodržíme jejich rozumný příjem.

Takové šálky čaje dopoledne a jedna odpolední káva jsou naprosto v pořádku a můžeme si je vychutnat z pocitem, že jsme udělali něco málo pro své. Espresso či cappuccino zdarma dostanou zákazníci na konci února. Na výběr bude espresso, káva o objemu l. Espresso s mlékem, černá káva , capuccino, latte, káva z moka konvičky, džezvy, kávovaru, turek nebo ta rozpustná. Představí si totiž, jak s oblíbeným šálkem kávy zapadá do svého křesla a odpočívá.


Každý den do 10:získají zákazníci kávu zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky