středa 21. listopadu 2018

Krabička na makronky

MAKRONKY STOJANY a KRABIČKY PRE MAKARONKY. Piekol ich nielen pre nás, myslím si, že najlepší cukrár vo Francúzsku, ktorý sa toto remeslo naučil pred 50-timi rokmi. Nabízíme různé elegantní obaly právě pro tyto pamlsky.


Naše konstrukce není potřeba lepit, jen složíte a krabičky jsou připraveny. Práve ste vkročili na cestu ľahkosti a hravej radosti, ktorá je plná opojnej chuti a vône, je farebná a sladká. Láka vás tvoriť a odkrývať nekonečné more sladkých možností, tvarov od výmyslu sveta a tých najlepších ingrediencií.

Dekorace na dort) Hodnocení produktu:. Velice elegantní plastová krabička s papírovovou vložkou v krémové barvě s jemným reliéfním kruhovým vzorem. Vhodné dárkové balení zejména na makronky ,. Ponúkame rôzne elegantné obaly práve pre tieto dobroty. Naša konštrukcie nie je potreba lepiť, len zložíte a krabičky sú pripravené.


Na začiatok určite skúste menšiu špičku, aby ste vedeli lepšie ovládať rýchlosť makrónkovania a makrónky nepokazili. Ak si netrúfate na papier, kľudne začnite so silikónovou podložkou s predznačenými krúžkami – aj ja som tak začínala. Výslužkové krabičky si prosím opatřete svépomocí, děkujeme.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Vážení zákazníci, s ohledem na aktuální dění v ČR v souvislosti s koronavirem, si Vás dovolujeme upozornit, že od 16. Silikomart - silikonová. Plastová krabička na makronky. Krabička na makronky FLY - 1ks.


Makronky do krabičky vkládejte včetně celofánu nebo potravinářského papíru. Svadobná krabička na makrónky. Ak chcete urobiť svojim svadobným hosťom a najbližším známym radosť menej obvyklým darčekom, určite neurobíte chybu so svadobnou krabičkou na makronky.


V ponuke nájdete motívy do setu k svadobným tlačovinám ale aj iné obľúbené dizajny. Svatební krabičky na makronky. Chcete-li udělat svým svatebním hostům a nejbližším známým radost méně obvyklým dárečkem, určitě neuděláte chybu se svatební krabičkou na makronky. V nabídce najdete jak motivy do setu ke svatebním tiskovinám, ale i jiné oblíbené designy.


Papírová krabička ve tvaru klícky je vhodná na svatební macronky , cupcakes nebo i koláčky. Je vyrobena z hnědého grafického papíru. Motiv je vytvořen technologií digitálního výseku. Klícku uzavírá atlasová stuha.


Tento produkt dodáváme v rozloženém stavu. Uschovejte sladké barevné pokušení, kterým makronky bezesporu jsou, do malých designových krabiček s motivem černých srdíček.

Průhledné plastové víko a průhledné plastové dno. Elegantní a praktická plastová krabička na makronky. Zajišťuje optimální stabilitu.


Darčeková krabička vhodná na drobné darčeky alebo cca 6-makronek. Vysúvacia návlek má vykrojenie pre jednoduc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky