úterý 27. listopadu 2018

Džbán na pivo

Na džbánek si skočte v případě, kdy před sebou máte dostatek volna a chcete si dopřát pivo skutečně čerstvé. Jak džbán na pivo udržovat? Pivní džbánek můžete samozřejmě používat i na jiné nápoje, např. Po použití je ale třeba je vždy dobře vymýt.


To platí zejména u keramických kousků. Džbán na pivo je zkrátka klasika, která by neměla chybět v žádné kuchyni.

Znáte to – parné letní odpoledne se pomalu přehouplo do teplého večera a vy máte chuť jej strávit na balkoně, terase či zahradě. Jistě vás může osvěžit výborná domácí limonáda, ale pivo možná bude o trochu. Vyberte si skleněný džbán na pivo a vylepšete si svoji sobotu nebo neděli točeným pivem z pivního džbánu.


Mějte na paměti, že takový džbánek na pivo má být dostatečně velký, aby se do něj vešla alespoň tři točená piva. KERAMICKÉ DŽBÁNY, DŽBÁNY NA PIVO. Sháníte ručně točený keramický džbán na pivo , na víno, na limonádu nebo třeba na mlíko?


U nás si můžete vybrat z široké nabídky keramických džbánů nejrůznějších tvarů, objemů a barevných provedení. Džbány o objemu cca l lze použít třeba k servírování vína.

Skleněný džbán na pivo je opatřen keramickou zátkou, která zabrání vylití piva při transportu a zabraňuje jeho zvětrání. Objelitry (piva). V internetovém prodeji exkluzívně v našem obchodě! Džbán lze použít jako džbán na vodu či jiné nealko.


Džbán je dekorovaný v klasickém brusu a lze velmi dobře kombinova. Modern í džbán pro točených piv. Je vyrobený z prvotřídního borosilikátového skla, má dostatečný objem, pojme až točených piv. Ve džbánu ze žáruvzdorného skla.


Simax Džbán s vložkou na led l. Džbánky na víno, džbány na vodu, skleněné džbány na pivo. Sledujte nás na Fcb Vše o nákupu. Obchodne podmienky Slovensko.


Přijdou kamarádi na zápas? Potřebujete prostě dostatek piva a nehodláte se spokojit s lahvovým? Zde naleznete pivní džbány ze skla i keramiky, které nejen bezpečně dopraví pivo od výčepu k vám domů, ale uchovají ho i krásně studené a čerstvé. Džbán na točené pivo s dobře těsnicím víčkem, pivo při přenášení neteče a déle si zachová pěnu a říz.


Vyrobeno z prvotřídního žáruvzdorného borosilikátového.

Abyste si mohli doma vychutnat lahvové pivo v plné chuťové parádě, připravili pro vás naši designéři tři originální půllitry myBeer. A na točené z hospůdky za rohem si skočte se. Sú vyrobené z prvotriedneho hrubostenného skla, vhodné na domáce použite a môžu sa umývať v umývačke riadu. Džbán na čapované pivo je vyrobený z prvotriedneho borosilikátového.


Křížovník - online křížovkářský slovník zcela zdarma nejen pro Váš počítač. Funguje dobře i na tabletu a mobilu. Skvelý darček pre milovníkov točeného piva! Unikátny sklenený džbán na pivo s pípou - litrov je ideálna pre domáce čapovanie piva.


Jednoduchý systém tlakovanie pomocou pumpičky, keramická zátka pre zabránenie zvetraniu, objem pív - best darček pre mužov! Tescoma džbán na pivo myBEER l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky