čtvrtek 1. listopadu 2018

Držák na zrcadlo

Držák na zrcadlo

Při vyměřování, kam úchytky na stěnu připevnit, si raději jejich polohu určete spolu se zrcadlem. Držáky připevněte na zrcadlo (třeba jen lepicí páskou), zrcadlo přiložte ke stěně, zajistěte si třeba vodováhou správnou polohu a na stěnu naznačte obrysy úchytek. Pak už jen naměřte, kde přesně máte vrtat a je to. Zrcadlo dokáže být skvělým bytovým doplňkem. Nejenže pěkně vypadá, ale ještě rozšiřuje a prosvětluje místnosti.


Zrcadla s rámem mají většinou na zadní straně úchyty, pomocí nichž je možné skleněnou okrasu domova zavěsit na stěnu. Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: čím přilepit držák na zrcadlo. Hledáme pro vás ve více než 50odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata. Univerzální rychloupínací držák se svorkou, díky jehož velmi jednoduše a spolehlivě fungujícímu zámku můžete připevnit jakékoli příslušenství k lodím, jako je sonda sonaru, držák prutů, deska pro obrazovku sonaru, držáky na tablety, telefony, foťáky či Go pro kamery, vazáky kotvy, upevňovací háčky.


Koupelnová zrcadla Novaservis - skládá z výklopného držáku a zrcadla o zozměru 6x 5mm s broušenými okraji - provedení chrom doplněk lze objednat s příplatkem. Vyráběná zrcadla jsou kruhového nebo obdélníkového tvaru. Upevňují se standardně na sloupek o průměru 60mm. Držák umožňuje regulovat zrcadlo v horizontálním směru ± 360° a ve vertikálním směru ±30°.


Držák na zrcadlo

Dle požadavku zákazníka můžeme dodat držák na sloupek o průměru Ø76mm nebo Ø130mm a to bez doplatku. Například se na zrcadlo udělají pásy lepidla zvrchu dolů, po celé ploše a tak se přilepí třeba na zeď. Lepidlo (silikon) musí být v dostatečné tloušťce, aby co nejméně zatěžovalo reflexní vrstvu pnutím. Pokud má být bezrámové zrcadlo snímatelné, doporučoval bych například tento postup.


EMAILOVÁ PODPORA sklomat@seznam. Lze ho upevnit na zrcadlo lodě nebo na bok do šířky 54mm. Délka tyče je cca 75cm. Jednoduchá manipulace, přesné nastavení.


Držák na zrcadlo

Držák na echolot Humminbird má širší úchyt pro sondu. Váha držáku je kg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky