úterý 20. listopadu 2018

Opravy chladniček liebherr

Your parter for innovative products and reliable service. Free Shipping Available. Již se Vám nevyplatí oprava staré ledničky a uvažujete o koupi nové?


Nákupem novějšího modelu ledničky získáte opět plnou záruku, ale hlavně vyspělejší technologie, které se odrazí na nižší spotřebě el. Centrální dispečink pro servis chlazení LIEBHERR , LORD a objednávky náhradních dílů. Staráme se o vás od objednávky po celou životnost spotřebiče. Vyrábíme prémiové modely a chceme proto poskytovat zákaznický servis stejně vysoké kvality. Ať už jsme je obdrželi telefonicky, e-mailem či poštou, příchozí dotazy jsou zaznamenány v naší zákaznické databázi a zpracovány.


Provádíme opravy domácích i profi chladicích zařízení, jsme zaměřeni především na výrobky značky LIEBHERR a MIELE. Opravy ledniček a chladniček. Provádíme servis a opravy chladniček a mrazniček všech značek a typů v domácnostech i firmách.


V pracovní dny do hodin od objednání. Specializujeme se na záruční i pozáruční servis chladniček a mrazniček značek Baumatic, Beko a Gorenje. Jsme držitelem certifikátu Ministerstva životního prostředí pro zacházení s chladivy a pro pravidelné roční revize chladících zařízení dle zákona. ZÁRUČNÍ A POZÁRUČNÍ SERVIS. Poskytujeme záruční opravy ledniček.


Nabízíme chladničky jednodvéřové, ale i kombinované, americké či laboratorní, chladničky pro obcho gastronomii i pro pekaře. Již od roku 19nabízíme opravy a prodej všech typů chladniček a. Provádíme komplexní záruční a pozáruční servis na vybrané více než značek chladniček -opravíme i tu Vaši! Nefunguje Vám chladnička, mraznička?


With Pricehunter, we do the hard work, so you don't have to! Pokud potřebujete opravit ledničku, chladničku, vinotéku nebo mrazničku, tak se obraťte na moji firmu. Liebherr , to je německá kvalita za přijatelnou cenu. Potřebujete odstranit závadu na vašem mrazáku nebo chladničce?


Hledáte profesionálního opraváře chladniček a mrazniček? Firma EXPRES - servis chladniček a mrazniček je pro vás to pravé! Provádíme bleskové opravy domácích mraziček a chladniček většiny typů a značek, dostupných na českém trhu. Na termínu opravy se lze dohodnout dle Vašich časových požadavků. Ceník servisu chlazení a opravy chladniček a ledniček.


Cena za opravu se skádá z ceny za náhradní díly, ceny za práci a ceny za dopravu - jízdného. Za jednu zakázku platíte dopravu pouze jednou. To znamená, že v případě, že potřebný náhradní díl nemáme k dispozici, opakovaný výjezd už je bezplatný. Sháníte zkušeného a schopného opraváře ve městě Ostrava a jeho okolí?


Zaměřuji se na opravy ledniček, chladniček a mrazniček. Profesionální přístup, odborná znalost a letité zkušenosti v oboru samozřejmostí. Provádíme záruční servis a opravy ledniček , chladniček i mrazáku LIEBHERR a LG. Pozáruční servis i většiny jiných značek a starších modelů u zákazníků po.


Termíny oprav se snažíme přizpůsobit možnostem zákazníka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky