úterý 27. listopadu 2018

Mlýnek na strouhanku tescoma

Univerzální mlýnek na strouhanku HANDY, struhadla. Strouhat na klasickém struhadle rohlíky nebo ořechy je šílená dřina, ale i když na něm strouháte zeleninu, čokoládu nebo sýr, je to únavné, máte špinavé ruce a hrozí vám zranění. Na všechno najdete v sortimentu TESCOMA ty správné pomocníky. Nejprodávanější produkty z kategorie.


Akce Video Doprava zdarma 9Kč (vč. DPH) akční cena 7Kč (vč. DPH) Koupit Struhadlo. Vynikající pro snadné a rychlé strouhání a plátkování potravin.


Vyrobeno ze speciálně tvrzených. Ruční mlýnky na strouhanku a ořechy skladem. Banquet, Bosch, ETA a dalších. Jihokov mlýnek na strouhanku M90P Jednoduchý a přitom téměř nepostradatelný pomocník do každé kuchyně, to je tento mlýnek na strouhanku.


Snadno ho upevníme na hladnou a čistou. Opatřeno pěchovadlem pro. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Firma Jihokov už mnoho let vyrábí tradiční mlýnky na mák a strouhanku. S mlýnkem HANDY na ideální hrubost hravě pomelete nejenom mák tak, abyste získali dokonalou konzistenci např. Jejich vzhled se téměř nezměnil a stále fungují stejně dobře.


Vybírat můžete mezi verzí na šroub a přísavku, podle síly vaší pracovní desky. Vhodné i pro strouhání ořechů, zeleniny, sýra, čokolády, piškotů apod. Porovnání cen mlynek na strouhanku tescoma , srovnání cen mlynek na strouhanku tescoma na portálu HLEDEJCENY.


Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Zapomeňte tedy na starý, zašlý a špatně umyvatelný kovový mlýnek s upínacím šroubem, který vám zničí stůl nebo desku kuchyňské linky. Ocelový mlýnek na strouhanku , nerezový mlecí mechanismus, průměr kotouče 75mm, výška 35cm.


Mlecí bubínek z nerezi, ostatní díly z oceli, plastu a pryže. Povrchová úprava kliky je provedena chemickým. Malý pomocník vám urychlí zdlouhavé strouhání. Způsob, kterým mlýnek na strouhanku připevníte k pracovní desce, je pro pohodu při mletí naprosto zásadní.


Mělo by to být snadné, ale zároveň opravdu dobře držící připevnění. Mlýnek na ořechy a strouhanku. Pokud by se Vám mlýnek hýbal, mletí by bylo zbytečně náročné.


Existují dvě osvědčené varianty, jak se mlýnek na strouhanku k lince nebo ke stolu upevňuje. Ano, docela obyčejná strouhanka! Mlýnky na ořechy a strouhanku , které strouhají a melou skoro sami.


Mýnky mají propracované provedení, které umožňuje snadnou údržbu a zaručuje dlouhou životnost. Je na čase vyhodit mlýnek po babičce a koupit si nový!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky