pátek 30. listopadu 2018

Jaký kuchyňský robot

Vyberte si do kuchyně jen ten nejlepší a nejvýkonnější. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat kuchyňský robot. Ideální je mít robot hned po ruce, tedy na kuchyňské lince.


Některé přístroje se dnes vyrábějí v designově velice lákavém provedení, robot tedy může tvořit i doplněk méně výrazné kuchyně. Pokud nemáte dostatek prostoru na lince či robot nebudete používat tak často, zvažte jeho umístění v kuchyňské skříňce.

Skvělý dárek pro každou zapálenou hospodyni. Jak už jsme se zmínili jde o multifunkční přístroj, který nejenom šlehá, hněte a mixuje, ale navíc mele maso, strouhá, odšťavňuje, tvaruje cukroví, plní klobásy a zvládá další věci. Zaujme v první řadě velkým množstvím funkcí a kvalitní konstrukcí.


Uživatelé mají k dispozici hnětení, šlehání, mixování, strouhání, mlýnek na maso, lis na citrusy a odšťavňovač. Schází pouze mlýnek na mák a funkce sekání. Diskuze a fórum na téma rodinné domy, stavba, zahrada, bazény, interiér, kuchyně, koupelna, ložnice, design.


Tak konečně jsem se rozhodla, že si koupím kuchyňský robot. Potřebuji mixovat první příkrmy, mixovat bramborové kaše, strouhat zeleninu, občas umlet maso.

Máme dva puberťáci, co žerou za dva a miminko. Na ceně mi až tak tolik nezáleží. Chci kvalitu, co vydrží. Nevíte, jaký koupit nejlepší kuchyňský robot na trhu.


Jaký kuchyňský robot Vánoce se blíží a typů na dárek od tchánů a našich pro nás není nikdy dost. Pokud si nejste jisti, jaký kuchyňský robot je pro vás nejlepší, doporučujeme se zaměřit na nejdůležitější parametry. Díky nim si ujasníte, co od spotřebiče skutečně očekáváte a snadno se poté rozhodnete pro konkrétní model. Jaký robot si však vybrat, které parametry jsou důležité?


Vybrat dobrý kuchyňský robot není vůbec jednoduché. Proto jsme sesbírali různé testy, hodnocení, porovnání a recenze a vytvořili z nich přehlednou tabulku, která vám pomůže s výběrem. Výkonný kuchyňský robot s planetárním systémem míchání, díky kterému je možné dosáhnout maximálně vyhněteného těsta. Má bohatou výbavu, která umožní šlehat, uhníst i mísit těsto. Pokračujeme v představování příslušenství pro kuchyňské roboty Bosch MUM8.


První část dílu naleznete zde. Planetární systém míchání zaručí, že bude obsah mísy velké l vždy dokonale promíchán na středu i po okrajích. K míchání lze navíc využít 6.

Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Vybíráte Kuchyňský robot a chtěli byste za vaše peníze ten nejlepší? Poradíme, jak vybrat pomocí německých testů a recenzí od renomovaných testujících organizací. My jsme začali tím, že jsme zkusili vymíchat tuhé těsto na bagety.


Ale nepočítejte s tím, že robot „spolkne“ kilo a půl tuhého těsta. To by už na robot této kategorie bylo moc, ale běžné. Kvalitní kuchyňský robot je spotřebič, který dokáže každé hospodyňce ušetřit spoustu času a nervů. Při jeho výběru je třeba soustředit se na mnohem více než jen na barvu a design. Při nesprávném výběru se vám totiž může stát, že na spotřebič se bude pouze prášit na lince.


Jak vybrat ten správný, který se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky