čtvrtek 8. listopadu 2018

Delonghi servis praha

Dlouholeté zkušenosti s pozáručními opravami kávovarů předních výrobců Vám zaručí kvalitu provedené opravy. Pokud potřebujete poradit s výrobky značky De´Longhi nebo získat informace o servisních střediscích, náš tým v centru péče o zákazníky Vám rád pomůže. Těmto nadšencům do kofeinu zajistíme servis kávovaru Delonghi Praha , který spočívá v zhodnocení celkového stavu, stejně jako v drobných i významnějších opravách a čištění pracovních součástí.


Pozáruční opravy a servis kávovarů DeLonghi pro ČR - opravy automatických kávovarů DeLonghi ESAM, ECAM, ETAM, EPAM,Magnifica, PrimaDonna, Perfecta, Intensa. Stačí přijít a zeptat se. To však neznamené, že by jsme tu byli pouze pro Pražáky.

O dokončení zakázky Vás. Opravy kávovarů Delonghi Praha - bleskově. U nás si poradíme s jakýmkoliv přístrojem. Nezáleží na tom, zda vlastníte nejnovější kávovar značky DeLonghi , Bosch či jste již několik let věrni staršímu modelu.


Naším cílem je zajistit servis kávovarů v co nejkratším čase za rozumnou cenu. Provádíme servis kávovarů nejen těchto značek a nejn v Praze. Protože chceme vám, našim klientům, nabídnout skutečně plný servis , připravili jsme pro vás bonus v podobě vrácení poplatku za přepravu.


Pokud jste váš kávovar museli zaslat na opravu (Česká pošta) a vznikly vám tak vícenáklady v podobě poštovného , pak stačí, pokud nám sdělíte výši poplatku, který jste uhradili a my vám jej odečteme z ceny opravy. Servis provádíme do pracovních dnů.

ZÁRUČNÍ SERVIS DELONGHI. Pořídili jste si kávovar DeLonghi a on Vám nedopřeje potěšení čerstvé kávy? Je ještě v záruce a Vy máte potřebné doklady?


S velkou radostí Vám jej opravíme formou záručního servisu. Stejně žádný takový nenajdete. Váš čas jak jen to jde. Rychle, levně a spolehlivě to je náš přístup. Zvolte express-service.


Nabízíme zapůjčení jiného kávovaru po dobu oprav. Prodej bílé techniky a náhradních dílů. Jsme také autorizovaným a certifikovaným servisním střediskem kávovarů DeLonghi.


Se společností Š- servis Praha spolupracujeme již delší dobu. Získali jsme silného partnera, který zpracovává mzdovou agendu pro všechny členy skupiny FINEP HOLDING v České republice a dokázal snížit naše náklady na zpracování mezd při zachování vysoké kvality. Mzdy jsou vždy zpracovány pečlivě a včas. T je klíčem k dokonalému šálku kávy. Kávovar DeLonghi DINAMICA PLUS ECAM370.


Připravte si vynikající kávu pomocí plnoautomatického kávovaru, který disponuje barevným TFT displejem a užitečnými technologiemi, díky kterým si připravíte požadovaný nápoj stisknutím jediného tlačítka. Zanedbali jste čištění kávovaru a potřebujete provést pravidelný servis či vyměnit těsnění nebo vám již káva z vašeho přístroje nechutná jako dříve?

Přivezte mi svůj kávovar. Naše společnost se specializuje na servis a opravu kávovarů DeLonghi , pronájem kávovarů do firem a dodávku kávy. Maloobchod a velkoobchod s italskou kávou. Výběr z více jak druhů kávy.


Náhradní díly na kávovary DeLonghi. Domácí kávovary, automatické kávovary, profesionální kávovary. Specializovaný internetový obchod s kávovary. Káva a příslušenství ke kávovarům.


Dalekohledy, puškohledy, optika.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky