pátek 9. listopadu 2018

Dřevěné koupací kádě

Koupací sudy Jak vznikl název Koupací sud? Název koupací su pro nádrž s vodou ohřívanou výhradně kamny na dřevo ponořenými uvnitř, má své doložitelné historické vysvětlení. V našich vanách a kádích se snoubí kouzlo voňavého dřeva s ruční prací, kterou provádíme s největší pečlivostí a radostí. V našem sortimentu naleznete i estonské dřevěné kádě neboli HOT TUB. Svým vzhledem připomínají venkovní koupací su který je originálním doplňkem i pro vaši zahradu, kde si nerušeně vychutnáte přírodní koupání bez nutnosti použití jakékoliv chemie pro úpravu vody.


Prodej všech typů garáží na klíč.

Montujeme plechové garáže, montované garáže, betonové garáže, dřevěné přístřešky ale také i hliníkové pergoly nebo zahradní domky. Ochlazovací a koupací vany a kádě Dřevo je pro lidstvo od pradávna tradičním materiálem a velmi úzce souvisí s prožitkem dobré relaxace. Pro uspokojování těchto požadavků již několik let dodáváme na český trh výrobky nejvyšší kvality, které jsou výsledkem ruční práce a zachování tradičních postupů.


Materiál je nejčastěji kvalitní vysušený severský smrk nebo severský modřín. Dřevěné koupací sudy - co obsahují? Sud zpevňují nerezové obruče a je doplněn 2m vysokým nerezovým komínem.


Chcete mít na své zahradě speciální venkovní koupací sud neboli Hot Tube? V tom případě jsou vám Estonské dřevěné kádě , které se nazývají rovněž jako Hot Tube, srdečně k dispozici.

Tento speciální doplněk oživí vaši zahradu a také vám dodá možnost vyzkoušet celoroční koupání na čerstvém vzduchu. Standardní záruka na dřevěné koupelnové vybavení je le s možností doživotní záruky. EUR bez DPH – cena bez dopravy a montáže. Vany či kádě jsou vyráběny z dubu nebo modřínu a jsou slepeny.


Platný ceník pro rok 20s navýšenou. V nabídce celodřevěné kádě či s plastovou vložkou. Ideální zážitek pro všechny chlapy pohodáře, jako stvořený pro teplé letní dny i chladné zimní noci!


Chybí na zahradě bazén, nebo má pan domácí radši něco teplejšího? Díky velkému dřevěnému koupacímu. Ručně vyrobený koupací sud pro dokonalé potěšení z venkovní lázně, ať už venku pálí slunce, či sněží. Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Chrání a umožňuje udržovat bezpečnou vzdálenost od komína venkovního kotle u výřivky. Venkovní koupací sud s topidlem na dřevo. HOT TUB, neboli finská koupel umožňuje relaxaci ve venkovním koupacím sudu. Toužíte mít na své zahradě speciální venkovní koupací sud neboli Hot Tube? Tento originální doplněk oživí vaši zahradu a rovněž vám dá možnost vyzkoušet celoroční koupání na čerstvém vzduchu.


Užitečné věcí, které chceš.

Exkluzivní produkty, které hledáš. Popis: prodám novou dřevěnou vanu do interiéru 1. Horká dřevěná vana s plastovou vložkou a externím ohřívacím kotlem. Rezervovat koupel se solí z mrtvého. V privátním prostoru koupelí jsou k dispozici dvě stylové dřevěné vany.


Pusťte z hlavy dubový sud alkoholického moku. Sudy, říkejme jim raději kádě , jsou samá voda, protože jsou koupací. Vyrábějí se jednak tradiční dřevěné , jednak nerezové.


Počet produktů na stránce:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky