úterý 20. listopadu 2018

Litinové hrnce sfinx

Firma BELIS se rozhodla navázat na bohatou historii výroby kvalitního nádobí značky SFINX a obnovit tak sortiment, který právě firma SFINX nabízela. Pod značkou SFINX nabízíme velkoobjemové, smaltované Gastro nádobí, vysokojakostní řadu BSE a řadu smaltovaných pekáčů s rovnými dny. Vaření ve smaltovaných hrncích a rendlících je jednoznačně tím nejzdravějším možným způsobem přípravy pokrmů.


Výrobky série Brizoll - litinové nádobí. Brizoll se zaměřuje na nádobí z té nejkvalitnější litiny a nabízí široký sortiment pánví, servírovací a zapékacích mís různých tvarů a velikostí. Nabízíme smaltované litinové formy ve tvaru srdce a pro pečení bábovky. Kvalitní smaltované pekáče určené pro zdravotně nezávadné pečení.


Sady nádobí - Sady nádobí. Použity jsou klasické kovové poklice a standartní smaltovaná ucha. V Českých Budějovicích byla obnovena výroba tradičního českého nádobí s modrým smaltem. V naší nabídce tak kromě oválného pekáče najdete nyní i rendlíky, hrnce a pánve.


Jedná se o nádobí s mnohaletou tradicí a dlouhou životností. Je vhodné na všechny typy sporáků včetně indukce a navíc také do trouby. Jako jediní na trhu provádíme renovace smaltového povrchu starožitných litinových výrobků. Už jsme u nás odmastili, očistili, ožíhali, opískovali, osmaltovali a až třikrát za sebou v pecích vypálili doslova kdeco. Litinové hrnce jsou robustní, vysoce odolné a mají dlouhou životnost - vydrží vám i několik generací.


Litinový hrnec je odolný proti korozi a připálení, skvěle vede a akumuluje teplo, umožňuje energeticky úsporné vaření. Díky tomu je litinové nádobí velmi populární. Pekáč má díky silnému plechu podobné vlastnosti jako litina a zákazníci jej už dlouhá léta znají jako litinové nádobí s modrým smaltem. Výborně rozvádí a udržuje teplo a při pečení tak bude stačit nižší teplota. Součástí je také poklice se smaltovaným vnitřním povrchem.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Smaltované nádobí ala - litina Sfinx.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. V sortimentu českého smaltovaného nádobí se specializujeme na tradiční smaltované nádobí z Českých Budějovic, kde najdete smaltované nádobí BELIS a smaltované nádobí SFINX. Litinové nádobí přetrvává generace, proto bylo vždy oblíbenou volbou našich prarodičů.


Ať si koupíte sebelepší teflon nebo keramiku, časem ho budete muset vyměnit kvůli poškozenému povrchu. Litina je všechny přežije - ušetříte tak spousty peněz. Nájdite všetky typy výsledkov pre sfinx hrnce v službe. S vždy nájdete to, čo hľadáte.


Správy, obrázky, videá a mnoho ďalších relevantných výsledkov na jednom mieste. Litinový hrnec s pokličkou BergHOFF Neo se ideálně hodí pro pomalé vaření nebo dušená masa připravena v troubě nebo na sporáku. Vnitřní část hrnce je v krémové barvě, vnější v. Nová řada Sfinx značky Belis je určena pro ty, kdo upřednostňují tradici a dlouholetou životnost nádobí. Nádobí BSE má navíc uvnitř nádob aplikován speciální modrý smalt, který má výborné kyselinovzdorné vlastnosti a zůstává po celá léta prakticky netknutý běžným používáním.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky