pondělí 19. listopadu 2018

Fiskars nože sada

Sada nožů EDGE má elegantní a moderní vzhled. Nájdete u nás elegantné, kvalitné a moderné nože na všetky účely. V ponuke máme tiež ostriče nožov, jedálenské nože aj nože univerzálne. Ponúkané nože sú prepracované, z kvalitnej ocele a protišmykových materiálov, všetko za výhodné ceny a vždy dostupné na sklade. HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti).


Fiskars nože sada

Vonné čajové svíčky s příjemnou antistresovou vůní. Byly navrženy pro každodenní používání v kuchyni se zvláštním důrazem na ergonomii, praktičnost a bezpečnost. Díky dlouhému modernímu držadlu se v ruce drží pohodlně a pevně. Rukojeti jsou ergonomicky navrženy tak, aby poskytovaly pohodlí při práci a zároveň vypadaly moderně. Takový dar ocení úplně každý, kdo rád vaří, navíc najdete v naší nabídce i nože s praktickým dřevěným stojánkem, který se hodí do každé kuchyně.


Můžete vybrat hned z několika variant. Připravili jsme proto bohatý výběr náčiní pro nejrůznější způsoby přípravy jídla. Sortiment našich nožů vyrobených z velmi kvalitních materiálů zahrnuje nože pro každodenní použití i cenami ověnčené nože pro mistry domácí kuchyně.


Ať už máte zájem o zahradničení, krásné zboží pro domácnost nebo řemeslné výrobky, máme všechno. Sada je dodávána v dárkovém balení. Nože jsou zabaleny v praktickém dárkovém balení.


Nôž na pečivo, veľký kuchársky nôž a nôž lúpací. Fiskars nabízí širokou škálu kvalitních potřeb. Nože sú určené pre náročných užívateľov. Blok má oranžovou silikonovou základnu, díky které neklouže po pracovní desce a nepoškrábe ji. Nůž okrajovací a velký kuchařský nůž.


Pevná a odolná čepel je vyrobená z vysoce kvalitní nerez oceli. Menší, univerzální nože pro široké spektrum loupání a krájení. Praktická sada obsahující tři kusy univerzální loupací nože Fiskars. Nůž se zoubkovanou čepelí, který se skvěle hodí pro krájení potravin s kůrkou či slupkou např.


Elegantní praktická sada obsahující nejpoužívanější nože Fiskars. Na boku dřevěného bloku na nože se nachází oranžový, velmi silný magnet k uchycení nože , nebo nůžek. Pyšnit se mohou svým trvanlivým ostřím nebo také ergonomickou a odlehčenou rukojetí.


Nože byly navrženy pro každodenní používání v kuchyni se zvláštním důrazem na ergonomii, praktičnost a bezpečnost. Obsahuje malou sekeru X univerzální nůž Hardware a malou pilku Xtract S. Nože - Nůž : Nabídka kvalitních značkových nožů. Po ručním mytí je třeba nože ihned opláchnout a usušit.


Doporučuje se ukládat nože do bloku na nože nebo na magnetickou lištu. Vypouklé broušení čepele snižuje tření a zajišťuje ostrost čepele. Magnet je dostatečně silný.


Slevy na značku FISKARS. Akce na téma sada nožů najdete na Skrz. Snadno prořízne tvrdou kůrku chleba.


Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Kuchynské nože značky Fiskars. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Fiskars nože sada

Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky