úterý 13. listopadu 2018

Elektrický vařič bazar

Popis: Prodám nový vařič Sencor, použitý 1x, 1 funkční. Vybírejte z inzerátů. Elektro - Elektrický vařič bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Má jednu litinovou plotnu s vysokou účinností. Fyrelite Start disponuje sklopnými raménky pro snadný transport a regulací výkonu, kartuši C 3Performance lze díky šroubovacímu systému ventilu kdykoliv oddělit od spotřebiče.


Prodám dvouplotýnkový Pb vařič Pálavan včetně Kg PLNÉ bomby. Při osobním odběru předvedu. Ovládání teploty pomocí termostatu. Výpustný kohout v podestavbě.


Ramínko pro napouštění vody.

Kontrolka chodu a vyhřátí. Vařiče bazar Srdečně Vás vítám ve svém bazaru. Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady. Cca roky skladovaný, minimálně používaný, pěkný vzhled (viz foto). Možnost zapojení na 2i 3V.


Prohlédněte si aktuální inzeráty elektricky varic. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Kvalitní české nádobí (o chlup lepší než Tescoma). Inzerce na bazaru je zdarma.


Požíváme tuto značku 3. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Plynové vařiče a kartuše, Krony. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Vařič elektrický , dvouplotýnkový bílý,.

Navíc osobní odběr zdarma ve. Stupeň dovaření vajec určíte množstvím přidané vody. Prodám kompletní set thermoska 5kusů a elektrický vařič 12V do zásuvky auta. Vše v perfektním stavu.


Původní cena elektrického vařiče 750Kč. Více informace mi prosím. Projděte si inzeráty elektricky dvouplotynkovy varic na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma.


Prodám nový nikdy nepouzitý Dvouplotýnkový elektrický vařič Professor EPV329X v nerezovém provedení se skvěle hodí do každé malé kuchyně, garsonky či na chatu. Obsahuje dvě litinové plotny o průměru 1mm a 1mm. Teplotu lze plynule regulovat pomocí otočných knoflíků na přední straně.


Vedle nich se nachází světelné kontrolky, které signalizují zapnutí. Hledáte elektrický vařič , který se vyrovná klasickým varným deskám či sporákům? Rozměry: 3x 3x 5mm Včetně košíků na těstoviny.


Nabízím k prodeji vařič těstovin SELA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky