středa 28. listopadu 2018

Pečící plech mora

Na sporáky a horkovzdušné trouby dodáváme také náhradní díly jako jsou topná tělesa, přepínače, skla, madla dvířek, termostaty a další díly. Tescoma, Russell Hobbs, AMICA a dalších. Pečící plech do trouby Mora , Gorenje 395x395x15mm.


Pekáč - pečící plech do trouby, hluboký. Celkové rozměry : 35cm x 35cm , výška 5cm.

Kvalitní smaltované provedení. Univerzální použítí dle rozměrů. Brání odkapávání a jinému znečišťování trouby a udržuje pokrmy v jednotném tvaru. Díky jeho rozměrům v něm připravíte takové pohoštění, na které budou vaši hosté ještě dlouhou vzpomínat.


Jedná se o ideální volbu pro sporáky se šířkou cm. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst.

Plechy na pečení, NašeObchody. Zboží, které je skladem, odesíláme. Tento plech má velikost 36xa jsem s ním moc spokojená. Je jen škoda, že větší velikost už je jenom 41xa pak ještě větší. Já bych potřebovala max cm.


Jinak bych si ho vzala také. Na pečení cukroví, sušenek, malých štrůdlů je perfektní. Nepřilnavý povrch XYNFLON je vyroben na bázi PTFE.


Stylové a efektivní pečení si užijete díky mělkému plechu na pečení od společnosti Amica. Tento materiál se velmi jednoduše udržuje. Electrolux Nastavitelný pečicí plech do trouby až cm. Mělký plech Mora 395x395xmm. Hluboký pečící plech Mora smile 407x360xmm.


Osvětlení do trouby Mora , Gorenje, Osvětlení trouby Amica, univerzální použití, Osvětlení trouby Gorenje, Mora. MORA plech na pečení mělk. VÝSKYT: OBCHODŮ Koupit nejlevněji.

Podobné fráze na Sleviste. Na objednání (obvykle cca 5-dní) Zboží dorazí obvykle v termínu cca 5-pracovní dny po objednání. Velké elektrospotřebiče. Dobrý den, již jsem volala na vaši linku ohledně ověření rozměrů plechu.


Mám sporák K8BW a tento plech by měl dle výrobního čísla sedět. Výrobce uvádí rozměr 36x4a vy uvádíte rozměr 36x46. Ráda bych objednala ještě. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Podívejte se na novinky v. PRODEJNA OTEVŘENA - DROGERIE, DOMÁCÍ POTŘEBY, ELEKTRO Po komunikaci a informacích od MPO můžeme mít otevřeno - značně převažují povolené komodity.


Akce na téma pečící plech najdete na Skrz. Kompletní technická specifikace produktu Mora VT 4BX a další informace o produktu. Náhradní díly na sporáky Mora v eshopu Plynop.


Nový, nepoužívaný plech , černý smalt extra hladký. Možno více kusů tohoto typu. Možný osobní odběr u Olomouce,nebo v Ostravě,případně zašlu na dobírku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky