středa 6. června 2018

Sud na vodu s kohoutkem

Materiál, ze kterého je na užitkovou vodu vyroben, dlouhodobě odolává venkovním vlivům. Plastový sud na dešťovou vodu komplet s víkem a výpustním kohoutkem pro snadné vypouštění vody. Kohout je vložen uvnitř sudu a musí se namontovat, jelikož otvor pro kohout.


Velkou výhodou sudu je jejich pevnost a odolnost vůči venkovním vlivům. Díky svému tvaru je sud stabilní. Víko má na třech místech zámek, díky kterému ho připevníte k sudu a zabráníte tak případnému odfouknutí.


Dekorativní sudy na dešťovou vodu s víkem v barvě hnědá, černá, terakota a antracit. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Vše pro dům a zahradu na jednom místě. Pro váš domeček, byt nebo zahrádku.


Sud na vodu s kohoutkem

Do sudu na užitkovou vodu se umisťuje ve spodní. V sudu není předvrtaná díra na kohoutek! Při převzetí zásilky od přepravce je nutná kontrola sudu, zda nedošlo k poškození (prasknutí).


Sud s víkem a kohoutkem. Cena dopravy 19- za jakékoliv množství sudů - Česká pošta - nadrozměrná zásilka ! Přeprava sudu je prováděna přepravní službou Česká pošta nebo Toptrans. Plastový kanystr s kohoutkem o objemu litrů je vhodným ke skladování a přepravě kapalných látek v potravinářském průmyslu či zemědělství.


Plastové kanystry s kohoutkem jsou vhodné i na. Zatímco na zahradě si vystačíte s tím, že do sudu ponoříte kropáč a naberete ho, abyste zalili vyprahlé záhony, v případě, že chcete dešťovou vodu využívat i jinak, oceníte. Ve spodní části je výpustný kohoutek pro pohodlné napouštění vody například do konve.


Kohoutek je součástí dodávky, otvor však pro kohoutek není předvrtán, takže je možné používat sud i bez něj. Nespornou výhodou sudů je jejich pevnost a také zelená barva díky které splynou s okolím. Na pozdější reklamace nebude brán zřetel. SUD NA DEŠŤOVOU VODU 2L PH hranatý s kohoutkem a víkem je vyroben z odolného plastu pro účely skladování vody. Víko chrání vodu před znečištěním.


GPH s kohoutkem 1ks 3l. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Je uzpůsoben tak, aby z něj bylo možno odebírat vodu kohoutkem i hadicí.


Je možné jej díky speciálnímu systému napojit rovnou i na okap. Součástí sudu je samozřejmě víko a výpustní kohoutek, který lze jednoduše nainstalovat. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Ušetřete peníze za vodu na zalévání použitím dešťové vody.


Sud na vodu s kohoutkem

Hranatý plastový sud na dešťovou vodu Stefanplast vám to umožní. Výhodou sudu je možnost použití bez výpustného kohoutku nebo s ním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky