pondělí 18. června 2018

Podnos do postele s polštářem

Chtěli byste svou partnerku nebo partnera potěšit snídaní do postele no nemáte doma vhodné pomůcky? Klasické tácky a podnosy nejsou velmi praktické a mohou spíše způsobit v posteli velký nepořádek. Zvolte tento snídaňový podnos s polštářem a máte vyřešen problém.


Díky pohodlnému polštáři, který se přizpůsobí. Díky sklopným nožkám je skladný, ucha umožňují využít ho také jako klasický servírovací podnos. Materiál: dřevo, sololit.

GREEN GATE Plastový podnos Meryl Mega white Menší (růžový), růžová barva, modrá barva, multi barva, plast. Ať už plánujete servírovat snídani do postele , nebo jen potřebujete přenést pár věcí z kuchyně na terasu, neměla by vám chybět jedna věc - podnos. Svazkyčasopisu z osmdesátých let - Udělej si sám. Ať už vybíráte jídelní stoly a židle, sedací soupravy, postele , matrace, lampy a svítidla nebo komody, vitríny a nábytek do dětského pokoje, využívejte skvělé slevy, které Asko nabízí. Snídaňový podnos s polštářem.


Není nic lepšího než připravit svým blízkým překvapení v podobě snídaně do postele. A palačinkový dort podle Markéty Krajčovičové je tou správnou volbou! Zatočené palačinky budou po rozkrojení nejen dobře vypadat, ale i lákat k ochutnání!


Tak vypadá úspěšný začátek dne s Kuchyní Lidlu.

Vyberte si na podnos nebo tác do postele , na kterém si vychutnáte každé jídlo takřka královsky. Tácy a stolky do postele - Dřevěné servírovací tácy a podnosy vyrobeny z kvalitních materiálů. Ideální k servírování, ale i přenášení nádobí například na zahradu. Jednoduché a bezplatné podání inzerátu.


Polštářek servírovacího stolku se. Akční ceny, letáky, akce, slevy zboží. Prvním z nich je velikost postele , do které bude matrace uložena.


Druhým zásadním faktorem je výška osoby, pro kterou je matrace určena. Detailní popis produktu. Podnosy a tácy - rovnou do postele. Tenhle podnos jsem původně v Ikee koupila s barvitou představou víkendových snídaní do postele. Jestli se nepletu, tak jsme ho na tento účel nikdy nepoužili, zato se nečekaně osvědčil v chřipkovém období, kdy nevylézáme z postele ani na jídlo!


Od ortopedických vložek do bot až po elektrické postele a vozíky. To je snad jedna z nejlepších věcí, která se vás může ráno potkat. S tácem vybaveným ze spodní strany. Přehledná nabídka mnoha e-shopů na jednom místě. Zde se nacházíte: Heureka.


Servírovací tácy podle stylu a ceny. Chci levně nakoupit Bližší detaily.

Jen si to představte, je nedělní ráno, sluníčko vás lechtá přes okno a vaše drahá polovička vám připravuje snídani až do postele. Už tato představa je sama o sobě více než lákavá. A co teprve ve chvíli, kdy vám všechny ty ranní dobroty naservíruje na měkounkém polštáři jako by vám ji snesla z nebes? Ne, neděláme si legraci - máme pro vás dřevěný podnos.


Láká vás snídaně do postele tak, jak ji vídáte ve filmu? Bábovka, čaj, croissant a sklenka džusu k sobě patří stejně jako nedělní dopoledne v posteli. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.


Ať už chcete servírovat odpolední kávu či překvapit drahou polovičku snídaní do postele , servírovací podnos se zaručeně stane Vaším neocenitelným. Luxusní šedohnědý podnos Triora v kombinaci dřeva a kovu s úchyty po stranách je vhodný pro každou nejen slavnostní příležitost. Pro lepší manipulaci jsou ouška, za které se dá podnos uchopit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky