pátek 15. června 2018

Policová podpěra

Podpěrka je určena do otvoru o průměru mm. Barvu vyberete v povrchu. Velikost 1x 1x šířka mm. Vládní opatření ze soboty 14. Kvalitní nosiče polic a také policové podpěry nabízíme za výhodné ceny v naší online prodejně.


K dostání malé i extra malé držáky polic.

Vážení zákazníci, z důvodu omezení hotovostních plateb u přepravců není možné zboží zaplatit na dobírku. Balení obsahuje i spojovací materiál. Policové podpěrky, WT WINTECH E-SHOP.


Konzola je určena pro police o průměru 0-mm. Police a nábytkové desky koupit o objednat u OBI. Povrch upravený galvanickým pokovením.


IF-Tris policová podpěra (100ks) korpusový díl nikl Tipy ako na lepšiu cenu Objednajte celé balenie a vaša cena za MJ (bal) bude price. Profesionálním výrobcům nábytku, truhlářům a šikovným kutilům nabízíme kvalitní nosiče polic a také policové podpěry.

Seženete u nás také závěsné podpěrné konzole nebo úhelníky, v odlišných barevných odstínech a různých velikostech. Registrace zdarma v pár jednoduchých krocích. Využijte nyní všech výhod internetového obchodu! IF-Flipper policová podpěra min.


Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu. Podpěra policová P(kolík policový) – rozměr: 5x16mm a 7x27mm, materiál: pomosazená nebo poniklovaná ocel. Tento produkt má dostupné varianty.


Velkoobchod zámků, kování, poštovních schránek a dalšího materiálu pro stavební a nábytkářský průmysl a železářství. Nabízíme kompletní a ucelený sortiment především pro výrobce nábytku, stavební firmy, architekty, realizátory interiérů a velkoobchody železářstvím. Vnútorný (istiaci) diel. Inštaluje sa do drážky v polici.


Zobrazit v plné velikosti. Nosnosť závisí na pevnosti police a korpusu, max. Nosnost konzoly je u rozměru 125x1- 12kg, 150x1- 16kg, 175x1- 18kg, 200x1- 20kg, 250x2- 24kg, 300x2- 30kg, 350x3- 34kg.


Dostupné jsou barvy bílá a hnědá. Naše cena Kč (EUR) skladem. Tukan - policová podpěra 1mm 2Kč Úchytky.

K-IF-Kubic policová podpěra na sklo 4-8mm. Elegantní policová podpěra pro skleněné police 4-8mm. Konzoly nejsou jen oporou pro police, mohou také vyjadřovat váš styl. Prohlédněte si naši nabídku a najděte si ty, jež se vám líbí. Tradičního vzhledu můžete dosáhnout se zaoblenými konzolami z černého kovu či bílého dřeva.


Chcete-li něco modernějšího, zvolte hliníkové nebo robustní březové konzoly.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky