pondělí 11. června 2018

Neviditelná police na knihy

Police na knihy , která po montáži na zeď není vůbec vidět. Položené knihy na polici budou vypadat, jako že levitují na stěně. Tímto způsobem uděláte na Vaše návštěvy zaručeně kouzelný dojem!


Součástí balení jsou vruty i hmoždinky , pošleme Vám tedy kompletní sadu pro uchycení na zeď ke každé polici. Neviditelná police na knihy. Knihy jako by levitovaly, není vidět žádný zásah do stěny a svou funkci plní dokonale.

Vyskládejte si svou knihovnu jednoduše na stěně, bez dodatečných kusů nábytku. Dokáží knihy levitovat nebo police pouze není vidět? Původně: 4Kč Ušetříte: 2Kč (– ) 2Kč St. Jestli si myslíte, že levitující knihy lze vidět jen ve filmu Krotitelé duchů, tak jste na omylu.


S touto neviditelnou poličkou mohou knihy , časopisy nebo třeba ručníky. Budeme moc rádi, když nám pošlete fotografii Vašeho interiéru, kterou zdobí neviditelné police na knihy. Knihy akoby levitovali, nie je vidno žiaden zásah do steny a svoju funkciu plní dokonale. Vyskladajte si svoju knižnicu jednoducho na stene, bez dodatočných kusov nábytku.


Kvalitní dřevěné police na knihy za nejlepší ceny.

Nábytek za výprodejové ceny. Vyberte si z široké nabídky. Jak ukládat knihy atraktivním a geniálním způsobem? Vítězem soutěže FORM ve Frankfurtu a mezinárodní soutěží o nejlepší design - soutěže designu Pratt.


Patentováno v USA a Kanadě. Polička na knihy Conceal bude velmi originálním doplňkem vašeho interiéru. V e-shopu neviditelnapolice. Pro další inspiraci se podívejte do kategorie Police , kde naleznete související produkty a další produkty od tohoto výrobce sccs.


Parametry produktu: - EAN , ID produktu 37. Inzerát NEVIDITELNÁ POLICE NA KNIHY v okrese Brno-město, cena dohodou, od Veronika Kundrtová na Sbazar. Popis: Prodám dva kusy nové nadčasové police na knihy. Je vyrobená z kvalitního kovu (ocel).


Po uložení knih na police se zdá, že levitují ve. Tento pin objevil(a) MT-nábytek. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu.


Doplňte svůj byt o nevšední prvky, které vytvářejí dokonalou iluzi. Postup montáže police na zeď: Vše je velmi snadné a nij. Zarážka do police na knihy Adam.


Uložte si knihy originálním.

Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky