pondělí 11. června 2018

Dřevotřísková deska

Jádro na bázi dřeva vyrobeno ze tří vrstev dřevěných třísek lepených pryskyřicí za vysokého tlaku a teploty. Chyba při zobrazení zboží. Voština nebo dřevotřísková deska – konstrukce dveří je důležitá! Při výběru dveří obvykle věnujeme pozornost prvkům, které jsou na první pohled viditelné.


DT dřevotřísko deska určená pro výrobu nábytku, další zpracování laminováním LT dále jako nosič HPL, nebo ji lze dýhovat. Přidáním dalších chemických složek e zvišuje její odolnost hoření B nebo vlhkost P3.

Základním nosičem je dřevotřísková deska nebo laťovka, která je oboustranně odýhována sesazenkou (krájenou dýhou). Kvalita lepení splňuje požadavky třídy lepení podle ČSN EN 314-(IF 20) – suché prostředí. Třída úniku formaldehydu E1.


Prodáváme oboustranně broušené. Provedení polic = dřevotřísková deska. Dřevotřísková deska pro zásuvný regál s velkými policemi, bal. Prodej broušených a nebroušených OSB desek online.


Naše levné OSB desky si můžete vyzvednout buď osobně na pobočkách v Brně, Ostravě, Liberci, Praze a dalších pobočkách, nebo si je nechte přivézt až k vám. DTD desky jsou vhodné pro další povrchovou úpravu jako třeba dýhování.

Velkoplošné materiály rozvážíme pouze ve Zlínském kraji. Uvedená cena je za 1ks. Není možné zaslat přepravní firmou. Vyrobena z dřevotřísky potažené dekoračním papírem naimpregnovaným melaminovou pryskyřicí.


Laminovaná dřevotřísková deska je standardní deska a nezbytný materiál pro výrobu nábytku a návrhy interiérů. Eurospan dřevotřískové desky. Tato třívrstvá skladba umožňuje jejich snadné a úhledné zpracování.


Surová dřevotřísková deska typu Pje nenosná deska určená pro použití ve vhlkých podmínkách s vysokou rozměrovou a tvarovou stabilitou. ABS hrana na bocích desky o tloušťce mm. Bok desky v barvě UNI – hladká. Desky se používají pro výrobu nábytku, obkladů stěn a stropů, na police, ve výstavnictví,. Přímo laminovaná dřevotřísková deska je typickým deskovým materiálem pro vše, co je v dnešní době dekorativní a ze dřeva.


Z jednoho prostého důvodu: Pfleiderer DecoBoard je tak všestranný a individuální jako žádný jiný produkt společnosti Pfleiderer. Laminované dřevotřískové desky (LTD) jsou surové dřevotřískové desky laminované dekorativním papírem. Povrchová úprava vzniká nalisováním dekorativního papíru impregnovaného aminoplastickými pryskyřicemi. Tento typ desky splňuje nejvyšší požadavky na povrch a je tak obzvlášť vhodný jako.


Deska pro univerzální použití. Protiskluzová překližka.

Překližka s různými variant. Aktuální katalog firem v kategorii dřevotřísková deska. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. OSB desky s kolmou hranou můžete využít jako opláštění konstrukcí, při tvorbě sendvičových panelů, jsou vhodné i pro tesařské a truhlářské práce.


Velmi často se OSB deska využívá jako bednění při betonáži, dočasné oplocení a uzavření staveniště a krytí otvorů v budovách při rekonstrukcích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky