pondělí 11. června 2018

Hotel brousek

Hotel Broušek je typický rodinný hotel. Nachází se v městysi Sloup, v severní části Moravského krasu a to asi 1m od východu ze Sloupsko-šošůvské jeskyně. Ve svém blízkém okolí má všechny zpřístupněné jeskyně – Punkevní, Kateřinská, Výpustek a jeskyně Balcarka. Single, double and multiple-bedded rooms are offered in the hotel. There is a wellness centre in the hotel.


Book your hotel online for the best rates.

No extra fees, pay directly at the hotel. Same or lower price guaranteed. Naše restaurace je nekuřácká. Kouřit můžete venku na zahrádce. Hlavní sál má kapacitu míst, salonek pak míst.


Zaměřujeme se především na českou kuchyni a snažíme se, aby byl náš zákazník vždy kvalitně a rychle obsloužen. Pro milovníky cyklistiky je v blízkosti hotelu několik cyklotras různé obtížnosti. Pěší turistice je možné se věnovat i při pobytu v hotelu.


Využití pro firemní akce, svatby, školeni a teambuildingy.

For bookings after this date please choose from a free of charge cancellation offers. Každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením. Cena za ubytování již od 5Kč. Sloup v Moravském krasu 24 Sloup Sloup.


The contract relation between the Hotel. Portal Provider and the Client is. Nabízíme ubytování, stravovací služby. Svou polohou nabízí snadnou dosažitelnost všech turisticky zajímavých míst této krasové oblasti, a proto je vyhledávaným místem všech vyznavačů turistiky a cykloturistiky, pro které jsou upravené a dobře značené turistické i cyklistické stezky.


Nachází se v městysi Sloup, v severní části Moravského krasu a to asi 1m od východu ze Sloupsko-šošůvské jeskyně. Hezký hotel v krásném prostředí Moravského krasu. Příjemná zahrádka s dětským hřištěm. Roštěná i vepřová panenka se švestkami byly vynikající.


Pouze opékané brambory by měly být opékané a ne fritované. BALTACI OTEVÍRÁ VŠECHNY SVÉ HOTELY - rádi bychom Vás touto cestou informovali, že od 26. Hotelu Baltaci U Náhonu ve Zlíně, Hotelu Baltaci Atrium ve Zlíně a Hotelu Baltaci Starý Zámek v Napajedlích pro ubytování hostů za účelem výkonu povolání, podnikatelské činnosti nebo jiné odborné činnosti.


Nejlépe hodnocené hotely s garancí nejnižších cen. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny.


Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Sloup and beyond.

Těstoviny se sušenými rajčaty výborné. Foursquare uses cookies to provide you with. Restaurant in Sloup, Jihomoravský. Jedlo nám chutilo a zároveň personál bol k nám priateľský.


Provoz nekuřácké restaurace o kapacitě míst. K dispozici je venkovní posezení pro osob, salonek pro hostů či venkovní dětské hřiště se skluzavkou. Jedná se o novostavbu, při jejíž konstrukci se dbalo především na co největší soulad s přírodou Moravského krasu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky