úterý 19. června 2018

Kenwood příslušenství

Autorádia a příslušenství. Víte, co stojí za elegantními kuchyňskými pomocníky, kteří dokáží s chutnými surovinami opravdové zázraky? Nástavec na ploché těstoviny pro kuch.


Střídejte a kombinujte praktické a výkonné příslušenství , abyste svůj robot kMix využili přesně tak, jak potřebujete. Můžete sekat, strouhat, krouhat, šlehat, hnětat, mlít, mixovat nebo odšťavňovat. Kenwood řady Chef a kMix. Rychlý, jemný, odolný a zdatný, jako pravý profesionál. Budete ho používat s nadšením!


KRÁJEČ A STROUHAČ AT340. Komplet obsahuje nerezových ostrých strouhacích disků: standardní hranolky, drboné hranolky, extra jemné strouhání, jemné strouhání, hrubé strouhání, tenké plátky a silné plátky. Toto příslušenství je ideální pro kontinuální strouhání a plátkování zeleniny, ovoce, ořechů, sýru apod.


Kenwood příslušenství

K dispozici je pět různých struhadel pro jemné a hru. Připravte si domácí čerstvé těstoviny. Tento vál je ideální na lasagne. KENWOOD NÁHRADNÍ DÍLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ. DIN audio Mnoho moderních vozidel nyní má prostor pro instalaci větších 2-DIN audio modelů, které poskytují více místa pro displej a ovládací tlačítka.


Pro usnadnění dohledávání dílu uveďte prosím výrobní číslo vašeho spotřebiče nebo ofoťte výrobní štítek a napište. Aktualizace mapových podkladů. Montážní sady pro 2-DIN.


Kenwood příslušenství

Veškeré informace o produktu. Většinu zboží zasíláme okamžitě. Kráječ myslí i na čistotu kuchyňské linky.


Díky prodlouženému nástavci pro odpadávání nakrájeného jídla, padají potraviny přímo do mísy, a tak máte vždy čistou pracovní plochu. Pro připomenutí je níže obrázek s přípojnými místy robota. Mnohé z nich se bez problémů dají použít i pro řadu Cooking Chef. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Kenwood příslušenství

Tyto roboty jsou dělané tak, aby se na ně mohlo přidat libovolné příslušenství vyhovujícímu vašim potřebám i vkusu. Cena základny pro mne odpovídá, ale materiál použitý na metly, mlýnek na maso a struhadlo na hranolky neodpovídá ceně příslušenství a kvalitě základny. Bohužel, za tu cenu na trhu nic lepšího nedostanu, proto jsem ho vybrala. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Quick Delivery, Enquiry Online. Připomínám, že přípojný bod číslo obsahují pouze modely všech tří řad bez rozdílu, které jsou ještě označeny Titanium. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kenwood příslušenství

Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky