čtvrtek 14. června 2018

Whirlpool arz 005

Whirlpool arz 005

Make sure this fits by entering your model number. Integrated design of body:. Title: ENERGY LABEL Author: MLS e-team 7. Praktické prestaviteľné sklenené poličky a priečinky vo dverách.


Dve zásuvky na ovocie a zeleninu. Energetická třída Označení třídy energetické účinnosti, t. Zobrazit celý informační lis. Dvě zásuvky na ovoce a zeleninu.


Otvírání dveří lze lehce změnit, instaluje se do mezery mezi skříňky. Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az online boltok kínálatából. Olcsó ARZ 0A Minihűtők árak, akciók. Katso muut WHIRLPOOL merkin tuotteet tästä. Díky tomu se uplatní jako barová lednice, do menších kuchyní i jako doplňková chladnička kuchyně.


Takuuaika alkaa ostokuitin osoittamasta päivämäärästä tai toimitetun tavaran toimituspäivästä. Olkaa hyvä ja säilyttäkää. Vďaka tomu sa uplatní ako barová chladnička, do menších kuchýň aj ako doplnková chladnička kuchyne.


Only the best brands for your home. A(z) WHIRLPOOL beépíthető hűtő egy fagyasztó nélküli hűtőszekrény, amely hidegen tartja az ételt és a fenntartási költsége is alacsony. Beépítésre tervezték, hogy tökéletesen egybesimuljon a konyhaszekrénnyel.


Celkovo disponuje objemom 1litrov. Je vhodne zabudovateľná pod pracovnú dosku. Jej chladiaca časť sa automaticky odmrazuje. Monoklimatická vestavná chladnička o objemu 1l.


Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Hlavní výhody této chladničky jsou její rozměry. Vásároljon Hivatalos forgalmazótól.


A hűtő oldalfalairól az olvasztás akkor történik, amikor a kompresszor nincs működésben. Az olvadékvíz egy külső tárolóedénybe folyik, ahol végül elpárolog. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Whirlpool ARZ 0od 35€ - Heureka. Mail mit den nötigen Daten für die Überweisung oder verwenden Sie die Funktion Ic. Poličky jsou ze skla, dobře se čistí a díky nim máte dobrý přehled o uložených potravinách.


Dál už hledat nemusíte! Maximální hlučnost tohoto modelu totiž činí pouhých dB, takže o chlazení budete sotva vědět.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky