úterý 26. června 2018

Ofelie porcelán

Ofelie porcelán

Kávová souprava ofelie bílá dílná. Dekor: házenka s červeným proužkem. Značkový český porcelán s motivem pomněnek.


Při sítotiskové dekoraci a dekoraci keramickými barvami je porcelán vhodný do myčky i mikrovlnné trouby. V dekoru pomněnky i celá řada kuchyňských doplňků. Osvědčený karlovarský porcelán vysoké kvality. KORONAVIRUS INFO: Vážení zákazníci, v návaznosti na žádost doručovacích služeb Vás žádáme o upřednostňování platby předem z důvodu minimalizování kontaktu s doručovatelem. Porcelán není opatřen spodní značkou (logem) výrobce.


Kvalitní značkový český porcelán s velikonočními motivy - podnosy na vajíčka, dortové sety, kabarety, podnosy, jídelní, kávové, čajové a moučníkové soupravy, stojánky na cukroví a mnoho dalších porcelánových doplňků s velikonočními motivy. V jednotlivých kategoriích naleznete porcelánové jídelní soupravy, talířové sady, kávové soupravy, čajové soupravy, růžový porcelán , bílý porcelán , figurální porcelán a další porcelánové doplňky. Veškerý námi nabízený porcelán je možné odekorovat s veškerými. EET informační oznámení.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Karlovarský porcelán od tradiční české porcelánky. Kvalitní značkový porcelán s vánočními motivy - jídelní porcelánové soupravy, kávové a čajové soupravy, moučníkové soupravy, adventní svícny, stojánky na cukroví, podnosy na chlebíčky, dortové sety a mnoho dalších doplňků z porcelánu s vánočním motivem.


Ofélie s originálními potisky z oblasti výtvarného umění, rostliné a zvířecí motivy, historické atd. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Sekce Bílý porcelán je sestavena z produktů bez dekorace. Dojem z výrobku je 1 založen na tvaru porcelánu. Používaná technologie výroby, takzvaného německého jakostního porcelánu, dodává českému bílému porcelánu záruku špičkové kvality.


Související produkty k jídelní souprava ofelie , bílý porcelán 25d. Jídelní souprava Ofelie , bílý porcelán 25d. E-shop s porcelánovým nádobím. Nabídková linie mysliveckého, loveckého a rybářského porcelánu je zprostředkována ve tvarech Mary Anne, Ofelie a Bernadotte.


Stará Role) Hodnocení: 5. Tato sada porcelánových šálků s podšálky obsahuje ks. Průměr těchto porcelánových podšálků je 1mm, objem porcelánového šálku je 1ml. Fotografie může být pouze ilustrativní a představuje hlavně dekor soupravy, mohou se lišit např.


Při výrobě se používají nejkvalitnější barvy na porcelán a následný výpal na vysokou teplotu. Seřadit dle: Seznam produktů pro Vás připravujeme. Registrací Vaší e-mailové adresy souhlasíte se zpracováním osobních údajů a zasílání reklamních nabídek.


Praktická 18dílná talířová souprava z kvalitního českého porcelánu. Vhodná do myčky i mikrovlnné trouby. Složení: 6x talíř mělký 25cm, 6x talíř hluboký 23cm, 6x talíř dezertní 19cm. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky