pondělí 25. června 2018

Test kávovarů na kapsle

Nezaujatý test kapslových kávovarů. S návodem jak vybrat kávovar na kapsle vyberete ten nejvhodnější. Ať už to bude Tassimo, Nespresso, Nescafé Dolce Gusto, nebo Tchibo.


Přečtěte si recenze před koupí. Jak vás může již po přečtení nadpisu napadnout, je zásobník na kapsle výsadou kapslových kávovarů , u jiných typů se s ním nesetkáte. Jde o malý prostor, do kterého si kapsle uložíte. Nemá žádný praktičtější význam, ale občas se hodí – snáze si v něm všimnete, že vám kapsle dochází, máte je hned po ruce.


Test kávovarů startuje italská značka DeLonghi, která patří mezi jednu z nejlepších. Zářným příkladem tomuto tvrzení je námi doporučovaný model, s jehož pomocí si dopřejte výtečnou kávu plnou chutí a barev. Samozřejmostí je tlak o barech a litrová nádržka na vodu, které sekunduje nádržka na mléko.


Mezi sebou jsme poměřili přístroje na kapsle Nespresso, Dolce Gusto, Tassimo, IperEspresso a Tchibo. Hodnotili jsme jak obsluhu kávovarů , tak samotnou přípravu kávy a nakonec jsme dali espresso z nich ochutnat zkušeným degustátorům. Ti ve slepé chuťové zkoušce posuzovali, zda má nápoj z kapsle parametry skutečně dobré kávy. Počet testovaných produktů: 60. Hledáte dokonalé espresso?


Věříme, že vám s výběrem vhodného přístroje pomohou naše testy. Zkoušíme automatické, pákové i kapslové kávovary a zjišťujeme u nich, jak dlouho jim trvá příprava kávy, zda má nápoj správnou teplotu i to, zda se dobře obsluhují a udržují v čistotě. V náplních kapslí se nachází kvalitní mletá černá káva druh arabica nebo směs arabiky a robusty.


Německý výrobce Krups má na trhu několik modelů kávovarů na kapsle. Liší se designem i objemem nádržky na vodu. Všechny se však ovládají snadno a designově vaši kuchyň oživí. Kromě tohoto jednoduchého modelu je s. Mnoho kávovarů je vybaveno zásobníkem na použité kapsle , kam přístroj kapsli sám umístí.


Na vás je jen čas od času zásobník vynést. Poměrně limitující je nabídka kávových kapslí. Jednotliví výrobci nabízejí kapsle různého tvaru tak, aby pasovaly právě jen do toho kávovaru konkrétního výrobce.


Recenze, test a jak vybrat nejlepší automatický kávovar s mlýnkem, na kapsle (překapávač, presovač). Na druhou stranu je ale ovládání kávovarů na kapsle zpravidla tak jednoduché, že displej opravdu není nutností. Některé kapslové kávovary usnadňují svým majitelům práci pomocí automatického čištění a funkce odvápňování.


Na trhu ale existuje více jak stovka různých typů a druhů. Množství extrahované kávy si můžete navolit individuálně nebo dát přednost automatice. Na rozdíl od již uvedených kávovarů není na elektřinu, ale na ruční použití.


To může být samozřejmě stejně tak výhoda (nulová spotřeba, ekologičnost, mobilita) jako nevýhoda (menší komfort). French press je speciální konvice – obvykle skleněná – se stlačovacím sítem, které je umístěno ve víku. Kávovar se stále častěji stává běžnou výbavou domácnosti. Plánujete i vy jeho koupi, či hodláte vyměnit svůj starý? Test otestoval kávovarů různých typů.


Podívejte se, jaké jsou nejlepší kávovary na kapsle. Ty musí být kompatibilní s konkrétním typem kávovaru. Neocenitelnou výhodou je ale jednoduchá příprava, pouze doplníte vodu, vložíte kapsli a po chvilce je káva hotová. Na základě parametrů, testů a uživatelských zkušeností jsme připravili výběr zahrnující nejlepší kávovary na kapsle a jejich recenze. V našem článku se můžete podívat na porovnání jednotlivých typů kávovarů a dozvíte se, na co se zaměřit při výběru automatických modelů.


Rozebrali jsme parametry, funkce i design kávovaru a vám už tak zbývá jen. Funkce kávovarů na kapsle. V prvé řadě si musíte rozmyslet, zda chcete připravovat spíše jen espresso, nebo i capuccino, latte a podobné pochoutky.


Kávovary na porcovanou kávu v kapslích mají jednu velkou výhodu-mají malé rozměry a tak na kuchyňské lince nezaberou téměř žádný prostor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky