středa 20. června 2018

Panenka 60 cm

Hamiro s hadrovým tělíčkem. Oblečení panenky lze prát v pračce. Panenka je zhotovena z pevného plastu. Vypadá jako opravdové dítě. Krásné modré oči a blonďaté vlnité vlásky.


Velikost panenky je cm. V nabídce panenka s blon zrzavými, černými a hnědými vlásky. Pěkná panenka s milou tvářičkou, která vypadá jako opravdové miminko, má realistický vzhled miminka.


Je oblečená do měkkého barevného oblečku. V sadě se nachází čepička, oblečení, česky mluvící modul. Malý snílek – fyzio panenka cm. Víla Amálka – panenka na zakázku.


Panenka 60 cm

Jednoduché ponožkové postavičky – tvoříme s dětmi. Bateriový strojek s malou gramodeskou. Hit a nedostatkové zboží v letech. Realistická panenka holčička s příslušenstvím cm. Tím, že je panenka ušitá z látky je příhodná nejen pro hraní.


Tato velká panenka v krásných barevných šatečkách je lehoučká a měkoučká, což z ní činí ideální hračku pro klidné usínání i pro každodenní dobrodružství. Její tělíčko je textilní, měkké, končetiny jsou pohyblivé. Vlásky má spletené do copánků a zajisté se rychle stane oblíbenou hračkou každé malé holčičky. Cecília je realistická panenka značky Magic Baby, která byla vyrobena ve Španělsku firmou Lamagik.


Panenka 60 cm

ILONA KOVAŘÍČKOV Á uložil(a) pin na nástěnku HAMIRO CZ. Zde jsou celovinylové krásné realistické kloubové panenky od firmy Paola Reina ze Španělska. Nemůžete vyplnit toto pole.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Díky měkkému vinylu působí panenka tak reálně. Oči má z akrylu, proto jsou tak lesklé. Tělíčko má vyplněné bavlnou.


Panenka 60 cm

Víčka má panenka nepohyblivá. Je vyrobena celá z plastu. Všechny holčičky budou nadšené z krásného miminka s velkýma mrkacíma očima a látkovým tělem. Cena je za jednu panenku,je na vás,kterou si vyberete. Má světlé vlasy a šaty ve venkovském stylu.


Popis: Krásná porcelánová panenka v šatičkách venkovského stylu, zdobené do detailů. Světle hnědé kudrnaté vlasy, tmavěmodré oči, dlouhé. Pokud Vaše malá princezna ještě nemá svou první panenku, bude látková panenka do postýlky tou nejlepší volbou. Hadrové panenky přežily i naše babičky. V kategorii Látkové panenky na vás čeká skvělých produktů od značek.


Inzerát Velka panenka 60cm v okrese Hlavní město Praha, cena 300Kč, od svtln na Sbazar. Pri odberu vice veci z mych inzeratu je mozna sleva. NABÍDKA: sběratelská značená panenka ARI č. Jedná se o oblíbenou panenku vyrobena v bývalé NDR, kde jejich výroba dosáhla vrcholu v 70. BONUS ZDARMA panenka retr.


Inzerát Retro panenka 60cm v okrese Nácho cena 250Kč, od Jitka Ságnerová na Sbazar. Alma má dlouhé světlé vlasy, stažené čelenkou a modré nemrkací oči.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky