pátek 15. června 2018

Kráječ na cibuli

Vynikající pro snadné, rychlé a bezpečné krájení cibule, zeleniny, ovoce, ořechů, čokolády apod. Vyrobeno z odolného plastu, čepele z prvotřídní nerezavějící oceli. Otáčením vrchní částí kráječe nakrájíte cibuli velmi rychle na drobné kousky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Zapíchněte do oloupané cibule rozkrojené na poloviny a mezi jehlicemi nakrájejte na plátky. KRÁJEČ ZELENINY PRESS Tento univerzální kráječ není třeba dlouze představovat,většina jej jistě dobře zná z TV reklamy. Jedním stiskem krásně nakrájíte zeleninu, ovoce, cibuli apod. Pokud chcete krájet na jemno, stačí stisknout vícekrát za sebou. Kráječ zeleniny cibuli.


Moderní kuchyňské kráječe usnadní a urychlí krájení cibule, česneku, bramborových hranolků, naporcují na stejné díly jablko, hrušku, broskev, nektarinku, rajče i meloun. Kuchyňské kráječe také snadno oloupou ananas, zbaví pecky mango a připraví ozdobné spirály z mrkve, brambor nebo okurek. Elektrický kráječ na knedlíky, nerezový, najednou nakrájí až stejných plátků kynutých i bramborových knedlíků silných cca 1.

Víceúčelový ruční kráječ na cibuli je vhodný pro snadné, rychlé a bezpečné krájení cibule a další zeleniny, ovoce. Zejména u cibule oceníte, že můžete krájet velké množství cibule bez uslezených očí! Ruční kráječ na cibuli je velmi praktická pomůcka na sekání cibule, případně i zeleniny, ořechů, čokolády apod. Díky našemu struhadlu nakrájíte cibuli rychle a bez slz.


Veškeré objednávky stále expedujeme a doručujeme druhý pracovní den až k Vašim dveřím. Praktický kráječ na cibuli či česnek. Už žádné uslzené oči a pořezané prsty! S tímto praktickým kráječem zvládne hravě nakrájet cibuli každý! Při každém stlačení se nože navíc pootočí (nesekají pořád na jednom místě), což zajišťuje dokonalý výsledek.


Díky tomuto kráječi n akrájíte cibuli rychle, snadno a bez slz. V kategorii Dřevěné krouhače a škrabky máme na výběr několik druhů dřevěných krouhačů. Zajisté si vyberete ten Váš. Materiál: plast, nerez.


Je vyroben ze 1 ušlechtilé oceli, kráječ na cibuli je robustní, stabilní, má protiskluzové gumové nožky. Snadno a rychle vše nakrájíte a to bez pořezaných prstů a uslzených očí. Mechanický kráječ vám usnadní jejich přípravu.


V kategorii krouhače máme na výběr několik velikostí dřevěných krouhačů, určitě si vyberete ten Váš.

Naseká cibuli i jinou zeleninu snadno. Očištěnou a oloupanou cibuli nebo zeleninu vložte do průhledné nádoby a stlačením pístu s ostrou čepelí, nasekejte. Díky unikátnímu designu je kráječ kompaktní, snadno se používá, jednoduše se složí a rozloží no je zejména efektivní a rychlí. Sekáček na cibuli a zeleninu má tři ostré nože z nerezavějící oceli pro rychlé a snadné řezání, jakož i protiskluzovou základnu pro bezpečnou manipulaci. Příprava jídla Vám zabere.


Nerezový kráječ z nerezu na cibuli , zeleninu, česnek či bylinky. Velice rychlé krájení bylinek, cibule, česneku a dalších potravin. Barvu kráječe zasáláme dle skladových zásob.


Prodám novou nepoužitou kuchyňskou soupravu - ks: 1) kráječ na pizzu, 2) otvírák na plechovky a konzervy, 3) otvírák na plechovky, lahve a sklenice, 4) nůž na sýry, 5) na loupání slupek, 6) vykrajovač (jádra). Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky