pátek 1. června 2018

Hotelové ubrusy

Hotelové ubrusy

Teflonove ubrusy , potahy na židle, elastické potahy, hotelové povlečení a prosteradla, hotelové ručníky a osušky, hotelové postele, rautove sukně, restaurační ubrusy , banketní židle, banketní stoly, návleky na židle, hotelové postele a matrace, hotelové ubrusy. V této kategorii Vám nabízíme veškeré bílé ubrusy pro profesionály. Kategorii dále dělíme na damaškové ubrusy a rautové ubrusy.


Pro kalkulaci výroby barevných ubrusů kontaktujte naše obchodní oddělení, kde je rovněž možné si vyžádat barevnici dostupných materiálů. Orientační ceny a některé barvy si můžete prohlédnout v kategorii Ubrusy v hlavním menu. Sehnat vhodné dekorativní látky do větších provozů nemusí byt vždy snadní záležitost. Proto v našem e-shopu nabízíme také hotelové ubrusy i látkové ubrousky z damašku v několika různých barvách i rozměrech.


Damaškové ubrusy jsou luxusní variantou hotelové textilie nabízené v bílé barvě. Navozují pocit výjimečnosti. Textil Hotels - hotelový textil Vyrábíme a prodáváme zakázkový hotelový textil. Internetové stránky zaměřené na GASTRO vybavení pro hotely, restaurace a gastronomický provoz. Dodavatel hotelového a restauračního textilu.


Hotelové ubrusy

Povlečení, hotelové prádlo , hotelové ručníky, hotelové osušky. Restaurační textil v kategorii ubrusy , ubrousky a prostírání, rautové sukně. Kvalitní povlečení a ložní soupravy, prostěradla, přikrývky, ubrusy , bytový, restaurační a hotelový textil z eshopu Profitex - Prostějov. Bohužel se setkáváme stále více se zkostnatělými franšízami, které vytrvale vyžadují určitý druh prádla, i když je to neekonomické a nelogické.


Nabízíme hotelové damaškové ubrusy a rautové sukně. Ubrusy lze využít v různých ubytovacích i restauračních zařízeních. Pro velkoobchodní prodej nás prosím kontaktujte na uvedených kontaktech.


Hotelové ubrusy

Na vyžádání Vám zašleme náš velkoobchodní ceník. Pro zákazníky na zakázku zhotovíme ubrusy z jimi vybraného materiálu, dle jejích rozměrů. Nabízena prostěradla froté, jersey a prostěradla nepropustná, přikrývky a polštáře, ručníky a osušky pro domov i hotely jsou vyráběny převážně v českých firmách. Froté župany Kvalitní froté župan klasický s límcem.


Gramáž 4g barva bílá standardní jednoduchá smyčka, praní deg;C velikost M-2XXL Vaflové župany U vaflových županů je gramáž 1g. Mají větší srážlivost než froté župany, je třeba s tím počítat. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.


Hradišti po dobu epidemie zdarma! Objednejte přes e-schop. Státním organizacím nabízíme koupě zboží na fakturu. Pro hotely, Výprodej povlečení.


Vlastníte hotel, penzion nebo podobný typ ubytování? Tak právě pro vás máme širokou nabídku sortimentu. Ubrusy a běhouny jednoduše dotváří interér domácnosti, chalupy, restaurace nebo jídelny. Kvalitní ubrusy a běhouny Škodák nabízíme v mnoha dezénech, provedeních, tvarech, barvách a velikostech. Ubrusy bavlněné, polyesterové, teflonové, ubrusy z PVC, ale také ubrusy pro restaurace, hotely nebo školní jídelny.


Hotelové ubrusy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Froté ručníky a osušky si i při každodenním praní zachovají své kvalitní vlastnosti a vzhled. Kvalitní bavlněné ubrusy na jídlení stůl pomůžou zútulnit interiér Vaší domácnosti. Hotelové povlečení, Výprodej povlečení.


Ubrusy nabízíme s mnoha motivy od květinových přes proužky až po klasické kostičky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky