čtvrtek 7. června 2018

Domácí konvektomat cena

Konvektomat není zcela běžným zařízením v domácnostech. Jde spíše o profesionální kuchyňské náčiní, se kterým jste se možná doposud ani nesetkali. Ti, kdo jej znají, tak moc dobře vědí, že tento gastronomický výrobek pojí přednosti parní a horkovzdušné trouby. S konvektomaty Retigo Vision máte jistotu, že výsledek vaření bude vždy skvělý.


Připravená jídla mají perfektní barvu, jsou šťavnatá, křupavá a zdravě připravená s minimem přidaného tuku.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Některé programy pro přípravu jídla v sobě má již předdefinované, a tak stačí například vložit plátky masa a vybrat příslušný postup. Příprava svátečního menu se tak stane snadnou záležitostí i bez hodin u sporáku s vařečkou v ruce.


Cena se odvíjí od toho, za jakým účelem chcete daný konvektomat používat. Nejdražší modely jsou pro velké provozy s mnoha strávníky.

Zde si vyberete malé konvektomaty. Hledejte zde spíše konvektomaty pro domácí použití. Díky několika možným typům konvektomatů Vám zajistíme, že právě tento přístroj Vám bude nenahraditelnou pracovní silou.


Parní trouba - domácí konvektomat do každé kuchyně. Aktuálně Už jste slyšeli o parní troubě? Myslíte si, že byste mohli pouze uvařit zeleninu a jiná výhradně zdravá a ve finále ne moc dobrá jídla, jste na omylu. Detaily Predajcovia Miele.


Jak funguje profesionální příprava v kombinované parní troubě? Celé své umění ukazuje konvektomat při kombinované přípravě – kombinace vlhkosti a suchého ohřevu, která přináší perfektní výsledky zejména při pečení. Zboží ze stejné kategorie - Konvekční halogenová trouba BOTTI KHC-6Halogenový domácí konvektomat včetně prstence Hrnec na pomalé vaření WSH-SC3Zdravé a levné vaření v jednom hrnci, objem litru. Profesionální konvektomaty značky UNOX jsou standardně vyráběny v elektrickém provedení, ale i plynovém provedení.


Kdo by si měl konvektomat koupit? V posledních pár letech se lidé zajímají o to co jí a jak je jídlo připravované. Mají čím dál větší nároky na jídlo a to nejen v restauracích, ale chtějí i kvalitní jídlo doma.


Pro všechny tyto lidi je konvektomat ideální.

Můžete si pořídit konvektomat bojlerový. V jeho bojleru se tvoří pára, která je pak vpouštěna do konvektomatu. Další typ konvektomatu je nástřikový, nebo-li injekční. Pára se vstřikuje do konvektomatu přes topné těleso.


Prodám konvektomat Convection Roller Grill. Plně funkční ve velmi dobrém stavu. Byl využíván zcela minimálně (3x měsíčně). Zboží je možné převzít v Praze nebo po dohodě i jinde v ČR.


Vzhledem k tomu, že konvektomat byl ještě donedávna součástí pouze profesionálních zařízení, je ho na trhu menší množství než ostatních spotřebičů. Nicméně mezi prověřené výrobce patří Gastro, Unox, Retigo, Hendi aj. Bohužel díky jeho omezenému zastoupení na trhu tomu odpovídá i vyšší cena.


Získáte domácí konvektomat , na jejímž vývoji se mimo jiné podílejí i profesionální kuchaři, proto jsou dokonale vyladěny pro pečení křehkého pečiva, bábovky,. Cena je zhruba stejná jako u jiných kvalitních grilů, hlavní výhoda tepanu ale spočívá v tom, že se na něm dá bez problémů grilovat doma v kuchyni. A máte-li terasu nebo zahradu, můžete zvolit pojízdný stůl s tepanem. Opravdovou lahůdkou pro domácí kulináře je vestavný konvektomat. Kombinovaná parní trouba vaří, peče, griluje, gratinuje, napařuje, ohřívá, extrahuje šťávy a je schopna i vaření metodou sous-vide.


K tomu všemu se umí díky speciálnímu programu a samostatnému přívodu a odpadu vody i sama vyčistit. Hledáte domaci konvektomat ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Pokud i vy patříte mezi ty, kdo propadli hrncům a vařečkám, pak vaší pozornosti rozhodně neunikl konvektomat – multifunkční kuchyňské zařízení pro.


V KONVEKTOMATU SE DÁ TAKÉ PÉCT MASO A PŘÍLOHA NAJEDNOU. Domácí konvektomat lze snadno převážet na chatu. Registrovat Zapomenuté heslo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky